Kate και William: Πότε βαπτίζουν το τρίτο παιδί τους και ποιοι θα είναι καλεσμένοι

20.06.2018
Kate και William: Πότε βαπτίζουν το τρίτο παιδί τους και ποιοι θα είναι καλεσμένοι
Στις 23 Απριλίου γεννήθηκε ο μικρότερος πρίγκιπας της γαλαζοαίματης οικογένειας και ήρθε η ώρα να βαπτιστεί.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη βάπτιση του πρίγκιπα Louis ήρθε μέσα από τα social media του παλατιού. Στις 9 Ιουλίου και ημέρα Δευτέρα, λοιπόν, στο Chapel Royal του St James’s Palace στο Λονδίνο θα τελεστεί το μυστήριο από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury, Αιδεσιμότατο Justin Welby.

Τα μωρά της βασιλικής οικογένειας είθισται να βαπτίζονται μέσα στους τρεις πρώτους μήνες της ζωής τους. Ο Louis ακολουθεί την παράδοση, όπως και τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια του. Ο George γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 2013 και βαπτίστηκε στις 23 Οκτωβρίου ενώ η Charlotte γεννήθηκε στις 2 Μαΐου του 2015 και βαπτίστηκε στις 5 Ιουλίου.

Τα ονόματα των νονών αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες ωστόσο δύο από τα ονόματα που "παίζουν" είναι αυτό της πριγκίπισσας Beatrice και της κολλητής της Kate, Catriona "Trini" Foyle.

Mε βάση την εμπειρία έχουμε μια ιδέα σχετικά με το ποιοι θα παραβρεθούν στο μυστήριο. Οι καλεσμένοι στις βαπτίσεις των μεγαλύτερων αδελφών του δεν ξεπερνούσαν τα 30 άτομα.

Αναμένονται λοιπόν και αυτή τη φορά οι παππούδες του μωρού και φυσικά η βασίλισσα με τον σύζυγό της, τα αδέλφια των γονιών του, η εγκυμονούσα θεία Pippa με τον σύζυγό της και ο θείος Harry με τη Meghan του, οι νονοί και οι συζυγοί τους και ενδεχομένως 1 με δύο πιο στενοί φίλοι του μπαμπά William.

Με το καλό!