Meghan Markle: Το ιδιαίτερο παρατσούκλι που της έδωσε ο πρίγκιπας Κάρολος

20.06.2018
Meghan Markle: Το ιδιαίτερο παρατσούκλι που της έδωσε ο πρίγκιπας Κάρολος
Η ιδιαίτερη σχέση που έχει η δούκισσα του Sussex με τον πεθερό της και διάδοχο του βρετανικού θρόνου είναι σχεδόν συγκινητική, με αποκορύφωμα τη στιγμή που την παρέδωσε εκείνος στον γιο του την ημέρα του γάμου τους.

Κύκλοι κοντά στο παλάτι μεταφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τη Meghan ο πρίγκιπας Κάρολος θαύμασε τον ακέραιο χαρακτήρα, το πνεύμα και τη δύναμή της. Εξ ου και το παράξενο παρατσούκλι που της έδωσε.

"Tungsten" φωνάζει τη νύφη του ο Κάρολος, όπως αποκαλύπτει η DailyMail, "Βολφράμιο" ελληνιστί! "Βολφράμιο" λοιπόν. Το χημικό στοιχείο με χημικό σύμβολο W και ατομικό αριθμό 74, διαβάζουμε στη wikipedia. Στις κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος είναι άκαμπτο, σκληρό και σπάνιο (στερεό) μέταλλο. Στη στοιχειακή του μορφή είναι αξιοσημείωτο για την αντοχή του. Έτσι εξηγείται λοιπόν.

Ωδή στην ξεχωριστή προσωπικότητα της γυναίκας που επέλεξε για σύζυγό του ο μικρότερος γιος του είναι η επιλογή αυτή, που λέγεται ότι έχει δεχτεί με ιδιαίτερη αγάπη η ίδια.

"Ο πρίκγιπας θαυμάζει απεριόριστα την Meghan για τη δύναμή της και τη στήριξη που δίνει στον Harry, ο οποίος σίγουρα έχει ανάγκη μια άκαμπτη παρουσία δίπλα του καθώς εκείνος μπορεί να φανεί ιδιαίτερα 'μαλακός'" μεταφέρουν πηγές του παλατιού.

Η στενή σχέση που έχουν αναπτύξει νύφη και πεθερός -αλλά και πεθερά- είναι εμφανής σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους, όπως για παράδειγμα στην πρόσφατη Trooping the Colour Day, που σήμανε την πρώτη επίσημη παρουσία της Meghan στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ. Ο Κάρολος ήταν εκεί, δίπλα της.

Βέβαια, η θέση που έχει πάρει ο διάδοχος του θρόνου απέναντι στη νύφη του αλλά και τη μητέρα της κατέστη σαφές την ημέρα του γάμου, στις 19/5/2018, όταν αφενός δέχτηκε με μεγάλη συγκίνηση να την παραδώσει στον γαμπρό αντικαθιστώντας τον πατέρα της που τελευταία στιγμή δεν παρέστη, αφετέρου όταν βγαίνοντας από την εκκλησία συνόδευσε από κοινού τη σύζυγό του, Camilla, αλλά και την Doria Ragland προσφέροντας μία από τις πιο "ανθρώπινες" εικόνες αυτής της τελετής.