Πώς είναι η σχέση της Meghan Markle με τη Βασίλισσα Ελισάβετ; Έχουμε όλα τα στοιχεία!

28.06.2018
Πώς είναι η σχέση της Meghan Markle με τη Βασίλισσα Ελισάβετ; Έχουμε όλα τα στοιχεία!
Απαριθμούμε όλες τις σημαντικές στιγμές τους

Κάποιο... ξόρκι μοιάζει να έχει κάνει η Meghan Markle στη βασίλισσα Ελισάβετ και παρακάτω αναλύουμε όλα τα στοιχεία! Μπορεί να έχει τη φήμη της "δύσκολης" όμως η Ελισάβετ έδειξε από νωρίς την συμπάθεια που τρέφει στην Meghan ενώ τελευταία οι μαρτυρίες για την καλή τους σχέση πληθαίνουν!

Στοιχείο #1 Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν τον αρραβώνα της Meghan με τον Harry

Η πρώτη συνάντηση της Meghan με τη βασίλισσα Ελισάβετ έγινε, σύμφωνα με το Us Weekly, τον Σεπτέμβριο του 2017 στην καλοκαιρινή κατοικία της δεύτερης, το Balmoral Castle. Μετά από αυτή την πρώτη επαφή, οι δυο τους ξαναβρέθηκαν, με τη Meghan να δηλώνει στην συνέντευξη που ακολούθησε τον αρραβώνα της πως "έχουν συναντηθεί μια δυο φορές". "Είναι εκπληκτικό που τη συναντώ μέσα από το πρίσμα του Harry. Όχι μονάχα με την τιμή και τον σεβασμό που της έχει ως μονάρχη, αλλά και με την αγάπη που νιώθει για εκείνη σαν γιαγιά. Όλα αυτά τα επίπεδα στη σχέση τους είναι για μένα σημαντικά".

Στοιχείο #2 Τα corgi της Βασίλισσας τη λατρεύουν!

Στην ίδια συνέντευξη ο πρίγκιπας Harry δήλωσε στη Meghan "Τα corgis σε συμπάθησαν αμέσως. Τα τελευταία 33 χρόνια μου γαβγίζουν αλλά αυτή εδώ μπαίνει μέσα και το μόνο που κάνουν είναι να κουνούν τις ουρές τους" στο οποίο η Meghan συμπλήρωσε "Κάθονταν στα πόδια μου όσο πίναμε τσάι, ήταν τόσο γλυκό". Αν έχεις σκυλί τότε καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι αυτό για τη σχέση τους!

Στοιχείο #3 Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν σε ένα σημαντικό event

Πριν τον γάμο του ζευγαριού, στις 12 Μαρτίου, η Meghan και η Βασίλισσα, μαζι με άλλα μέλη της οικογένειας, παραβρέθηκαν σε μία λειτουργία για την ημερίδα Commonwealth Day, στο Westminster Abbey. Η Meghan και ο Harry κάθισαν, μάλιστα, ακριβώς πίσω από τη Βασίλισσα και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Στοιχείο #4 Η Βασίλισσα έδωσε την ευχή της στο ζευγάρι

Με επίσημο έγγραφο του Παλατιού, η Βασίλισσα έδωσε την έγκρισή της για το γάμο και, αντίθετα με όσα γράφτηκαν εκείνη την εποχή, δεν το έκανε με βαριά καρδιά. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, το αντίστοιχο έγγραφο που είχε συνταχθεί για το γάμο της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, ήταν τελικά ίδιο με αυτό της Meghan και του Harry.

Στοιχείο #5 Διάλεξαν μαζί τα λουλούδια του γάμου!

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η βασίλισσα Ελισάβετ βοήθησε τη Meghan να διαλέξει τα λουλούδια για τον γάμο της. Τελικά ήταν η Phillippa Craddock, μια από τις αγαπημένες ανθοπώλισσες της Βασίλισσας, που ανέλαβε το ρόλο!

Στοιχείο #6 Το σκυλί της Meghan ταξίδεψε οδικώς μαζί με τη Βασίλισσα!

Και μάλιστα, στο ίδιο αμάξι! Ο Guy, το beagle της Meghan ταξίδεψε στο ίδιο αμάξι με τη Βασίλισσα πηγαίνοντας στο Windsor λίγες ημέρες πριν τον γάμο.

Στοιχείο #7 Η Meghan παίρνει μαθήματα από την γραμματέα της Βασίλισσας

Η προσωπική γραμματέας της Βασίλισσας, Samantha Cohen, μαθαίνει στην νέα Δούκισσα όλα όσα πρέπει να ξέρει για τη νέα της ζωή: από το βασιλικό πρωτόκολλο μέχρι κάθε μικρή λεπτομέρεια, κάθε γραπτό ή άγραφο κανόνα.

Στοιχείο #8 Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει

Ένα μόλις μήνα μετά το γάμο της, η Meghan συνόδευσε τη Βασίλισσα στα εγκαίνια της Mersey Gateway Bridge στο Cheshire! Η εμφάνισή τους σχολιάστηκε πολύ θετικά ενώ και οι δύο έμοιαζαν να απολαμβάνουν κάθε λεπτό.

Στοιχείο #9 Έχουν παρόμοια αίσθηση του χιούμορ!

Σύμφωνα με το Us Weekly οι δυο τους έχουν πλέον συναντηθεί πολλές φορές κάτι που έχει αυξήσει την οικειότητα τους. Η Markle έδειξε αμέσως την αγάπη της για τη φιλανθρωπία την οποία η Βασίλισσα επευφημεί! Το ίδιο περιοδικό κάνει λόγο και για το χιούμορ των δύο γυνακών. "Αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που έφεραν τις δυο τους πιο κοντά. Η πιο ζεστή και ανθρώπινη πλευρά της Βασίλισσας έχει κάνει τη Meghan να αισθάνεται άνετα μαζί της.