Meghan Markle - Άλλο ένα φαγητό που δεν μπορεί να φάει, παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ

29.06.2018
Meghan Markle - Άλλο ένα φαγητό που δεν μπορεί να φάει, παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ
Αλλά μάλλον θα το απέφευγε ακόμα κι αν δεν ήταν κανόνας

Πόσα άλλα πράγματα θα αναγκαστεί να αποχωριστεί αυτό το κορίτσι; Μιλάμε φυσικά για την Meghan Markle η οποία, μετά τον γάμο, έχει αναγκαστεί να αφήσει πίσω της έναν σκύλο, το casual στιλ της, μια υπέροχη συλλογή από τσάντες, τα θαλασσινά, τα έντονα χρώματα και τα... γυμνά πόδια!

Άλλο ένα πραγματάκι προστίθεται στην παραπάνω λίστα και αφορά, ξανά, το φαγητό. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν μπορούν να τρώνε σκόρδο παρουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ! Και πλέον, η Meghan είναι μέλος αυτής της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον βασιλικό σεφ Darren McGrady, η βασίλισσα δεν το αγαπάει ιδιαίτερα (ούτε τη μυρωδιά που αφήνει στην ανάσα) και έτσι έχει απαγορεύσει στα μέλη της οικογένειας να το καταναλώνουν όταν εκείνη είναι παρούσα. "Δεν μπορούμε να σερβίρουμε κάτι με σκόρδο ή με πολλά κρεμμύδια" λέει ο ίδιος, "Η Βασίλισσα ποτέ δεν θα έβαζε το σκόρδο σε κάποιο μενού."

Ευτυχώς που η Meghan δεν είναι Ελληνίδα, να πούμε εμείς σε αυτό το σημείο! Σύμφωνα πάντως με το, πλέον πρώην site της, The Tig, η νεόκοπη Δούκισσα αγαπούσε αυτό συστατικό, ιδίως μέσα στη φιλιπινέζικη σπεσιαλιτέ, κοτόπουλο adobo!