H Kate Middleton ετοιμάζεται να κληρονομήσει από την Diana αυτό που καμία δεν θα τολμούσε να θελήσει

02.07.2018
H Kate Middleton ετοιμάζεται να κληρονομήσει από την Diana αυτό που καμία δεν θα τολμούσε να θελήσει
Μπορεί να έχουν περάσει 21 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο της Πριγκίπισσας Diana, μέχρι σήμερα, όμως, οι Βρετανοί δε την έχουν αντικαταστήσει στην καρδιά τους με καμία άλλη.

Ούτε καν με την Kate Middleton ή τη Meghan Markle που απέκτησαν κι αυτές σχεδόν αμέσως το κοινό τους. Το όνομα της Diana συνδέθηκε με την ομορφιά, την κομψότητα και την ευγένεια που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει κάθε κυρία της βασιλικής οικογένειας, με την ίδια να θεωρείται μέχρι σήμερα ό,τι καλύτερο πέρασε ποτέ από το Kensington.

Αν και οι σύζυγοι του William και του Harry υιοθέτησαν απροκάλυπτα στοιχεία από το μοναδικό της στυλ, καμία δεν προσπάθησε να τη μιμηθεί γνωρίζοντας φυσικά ότι μόνο χαμένη θα μπορούσε να βγει από τη σύγκριση. Τώρα, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν και η Kate ετοιμάζεται να βαδίσει σε… επικίνδυνα μονοπάτια.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» το οποίο αναφέρει ότι η Δούκισσα του Cambridge ετοιμάζεται να κληρονομήσει κάτι που μόνο η Diana κατείχε στην ιστορία του Παλατιού. Ο λόγος για τον τίτλο της…

Η Kate είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τίτλο και να τη δούμε να γίνεται… Πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισσάβετ, ο οποίος θα πρoκαλέσει ντόμινο εξελίξεων. Αυτομάτως ο Πρίγκιπας Charles θα γίνει Βασιλιάς, ενώ ο μεγαλύτερος γιος του, William, θα κληρονομήσει με τη σειρά του τον δικό του τίτλο, αυτόν του Δούκα της Ουαλίας.

Έτσι, μοιραία η Kate θα κληθεί να παλέψει με το παρελθόν, μιας και η σύγκριση των δύο γυναικών είναι κάτι παραπάνω από αναπόφευκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος της Diana έμεινε αχρησιμοποίητος μετά τον θάνατό της, αφού η Camilla Parker προτίμησε για ευνόητους λόγους να λάβει τον τίτλο της Δούκισσας της Κορνουάλης…