Meghan Markle - Τι συμβαίνει τελικά με τον πατέρα της;

30.06.2018
Meghan Markle - Τι συμβαίνει τελικά με τον πατέρα της;
Εξετάζουμε την σχέση τους μετά τον γάμο

Ενώ η Meghan Markle κάνει τη μία συγκλονιστική εμφάνιση μετά την άλλη, έχει κερδίσει την εύνοια της βασίλισσας Ελισάβετ και δείχνει να τα πηγαίνει τέλεια στο νέο της ρόλο, υπάρχει ένα σύννεφο από το παρελθόν της που δείχνει να εμμένει. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον πατέρα της.

Λίγες μόλις ημέρες πριν τον γάμο, ο Thomas Markle, που δεν είχε ποτέ μία φυσιολογική, στενή σχέση με την κόρη του, προσέλαβε έναν φωτογράφο και έβγαλε δήθεν παπαρατσικές φωτογραφίες. Η ιστορία του αποκαλύφθηκε αμέσως, εκείνος ντράπηκε, έπαθε καρδιακό επεισόδιο, δεν εμφανίστηκε ποτέ στον γάμο! Πώς είναι όμως η σχέση της Meghan με τον πατέρα της τώρα;

Μιας που ο Thomas δεν χάνει ευκαιρία να προκαλέσει, χαρίζοντας άφθονες ατάκες προς σχολιασμό με την πιο... επιτυχημένη να είναι η εξής "Αν η Βασίλισσα (Ελισάβετ) δέχτηκε να συναντήσει τον αναίσθητο και αλαζόνα Πρόεδρό μας (Trump) δεν έχει δικαιολογία για να μην γνωρίσει και εμένα. Δεν είμαι τόσο κακός!"

Όλα αυτά έχουν φέρει την πάντα χαμογελαστή Meghan σε πολύ άσχημη θέση με αποτέλεσματα, σύμφωνα με τις τελευταίες μαρτυρίες, να έχει ξεκόψει τον πατέρα της από την μετά-γάμον ζωή της. Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, ο Thomas Markle δεν έχει έρθει σε επαφή με την Meghan ή τον Harry μετά την περίφημη συνέντευξη κατά την οποία ακούστηκε και η παραπάνω ατάκα.

Πολλοί εικάζουν πως η Meghan δεν επικοινωνεί μαζί του από φόβο πως ό,τι του πει θα καταλήξει με κάποιο τρόπο στον Τύπο αφού ο πατέρας της δείχνει να μην γνωρίζει ή να μην καταλαβαίνει από διακριτικότητα.

Η συμπάθεια και η παθητική στάση με την οποία αντιμετώπισε το Παλάτι την αναστάτωση που δημιούργησε ο Thomas πριν το γάμο, μετατράπηκαν γρήγορα, σύμφωνα με τον ίδιο, σε αδιαφορία. Φαίνεται όμως πως αν ο ίδιος συνεχίσει αυτή την προκλητική, αδιάκριτη στάση του, δίνοντας συνεντεύξεις, ο φόβος του θα γίνει πραγματικότητα και η Meghan θα αναγκαστεί να κόψει κάθε σχέση μαζί του.

Ο χρόνος θα δείξει το πώς θα εξελιχθεί αυτή η, πρωτόγνωρη για τη βασιλική οικογένεια, και παράξενη ιστορία.