Πρίγκιπας Harry: Το παρατσούκλι που του έδωσαν οι φίλοι της Meghan δεν του άρεσε καθόλου

06.07.2018
Πρίγκιπας Harry: Το παρατσούκλι που του έδωσαν οι φίλοι της Meghan δεν του άρεσε καθόλου
Ερωτευμένοι τρελά οι νεόνυμφοι δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους ούτε στις επίσημες, δημόσιες εμφανίσεις τους.

Οι τίτλοι που τους έδωσε η βασίλισσα μετά τον γάμο τους είναι γνωστοί: δούκας και δούκισσα του Sussex. Πως αποκαλεί όμως ο ένας τον άλλο;

Ο Harry αποκαλεί την αγαπημένη του Megs, ενώ, για την ιστορία, ο πατέρας του, πρίγκιπας Charles έχει ένα πιο σοβαρό παρατσούκλι για τη νύφη του. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο για να το θυμηθείς.

Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον είναι το χαϊδευτικό όνομα που διάλεξαν για τον Harry οι φίλοι της συζύγου του, όνομα για το οποίο, όπως μαθαίνουμε, δεν τρελαίνεται κιόλας!

Στην αποκάλυψη προχώρησε η κολλητή της Meghan, Bryony Gordon. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Loose Women, η Gordon αποκάλυψε ότι εκείνοι τον αποκαλούν "Hazza", εκείνος δεν "πεθαίνει" αλλά το δέχεται από τη Meghan καθώς αισθάνεται ότι εκείνης της αρέσει.

Τι gentleman!!!

Στην ίδια συνέντευξη η Bryony αποκάλυψε ότι η παρέα με τον πρίγκιπα είναι "σα να κουβεντιάζεις με τον κολλητό σου πίνοντας τσάι στον καναπέ".

Κατά τα άλλα, η Meghan και ο Harry συνεχίζουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με τη δούκισσα του Sussex να εντυπωσιάζει ακόμη μια φορά στυλιστικά κατά την πιο πρόσφατη εμφάνισή τους.