Πρίγκιπας Louis: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νονών του & άλλες λεπτομέρειες

09.07.2018
Πρίγκιπας Louis: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νονών του & άλλες λεπτομέρειες
Λίγες ώρες πριν από τη βάπτιση του μικρού πρίγκιπα, το παλάτι ανακοίνωσε μερικές από τις βασικές λεπτομέρειες της τελετής.

Η επίσημη ανακοίνωση έφτασε μόλις πριν από λίγα λεπτά από το παλάτι του Kensington και ξεκίνησε με τα ονόματα των καλεσμένων στο μυστήριο που πρόκειται να τελεστεί μέσα στις επόμενες ώρες στο Chapel Royal του St James’s Palace.

Στη βάπτιση λοιπόν θα παραστούν, όπως διαβάζουμε, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλλης, Charles & Camilla, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, Harry & Meghan, οι γονείς της Kate, Michael & Carol Middleton, η αδελφή της Κate, Pippa με τον σύζυγό της, James Matthews, ο αδελφός της, James Middleton και φυσικά οι νονοί του μωρού με τους συζύγους τους. Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου, πάντως, θα απουσιάζουν.

Ποιοι όμως θα είναι οι νονοί; Όπως και στα πρώτα δυο παιδιά τους, ο William και η Kate ζήτησαν, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, από πολύ δικούς τους ανθρώπους να αναλάβουν αυτό τον ρόλο και συγκεκριμένα αναφέρονται οι Mr. Nicholas van Cutsem, Mr. Guy Pelly, Mr. Harry Aubrey-Fletcher, The Lady Laura Meade, Mrs. Robert Carter και η Miss Lucy Middleton.

Ο Nicholas van Cutsem είναι πολύ στενός φίλος του πρίγκιπα William ενώ η κόρη του, Florence ήταν ένα από τα παρανυμφάκια στον γάμο του με την Kate,

Η επιλογή του Guy Pelly δεν θεωρείται επίσης έκπληξη καθώς ο βρετανός ιδιοκτήτης nightclub είναι ένας από τους πιο παλιούς φίλους τόσο του William όσο και του Harry. Οι δυο τους μάλιστα έπαιξαν ρόλο "μπρατιμιών" και στον δικό του γάμο το 2014.

Ακόμη ένας φίλος των γονιών του μωρού, ο Harry Aubrey-Fletcher. Για την ιστορία, η εμφάνιση της Kate στον δικό του γάμο με τη Louise Stourton είχε συζητηθεί δεόντως καθώς ήταν λίγους μήνες πριν από τον δικό τους γάμο και εκείνη είχε επιλέξει να φορέσει μαύρα.

Όταν ο στενός του φίλος James Meade -και νονός της Charlotte για την ιστορία- παντρεύτηκε την κόρη του Earl of Romney, Lady Laura Marsham, ο δουκας του Cambridge, ήταν ενθουσιασμένος. Σήμερα η Lady Laura Meade θα είναι νονά του γιου του.

Αγαπημένη συμμαθήτρια της Kate η κυρία Robert Carter και εξαδέλφη της η δικηγόρος Lucy Middleton

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του μωρού, δυόμιση μήνες μετά τη γέννησή του και αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία.

Εκτός από τα νέα περί νονών, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο πρίγκιπας Louis θα φορά μια χειροποίητη ρέπλικα της Royal Christening Robe, δια χειρός Angela Kelly, επίσημης μοδίστρας της βασίλισσας, ενώ επίσης ότι θα χρησιμοποιηθεί νερό από τον ποταμό Ιορδάνη για τη βάπτιση.

Μετά την τελετή, ο δούκας και η δούκισσα του Cambdidge θα παραθέσουν μια μικρή δεξίωση στο Clarence House όπου στους καλεσμένους θα προσφερθεί τούρτα, ίδια με αυτή που προσφέρθηκε στον γάμο τους το 2012.