Πρίγκιπας Harry: Το πανάκριβο δώρο που αγόρασε για τον Louis και πώς σχετίζεται με τη Diana

10.07.2018
Πρίγκιπας Harry: Το πανάκριβο δώρο που αγόρασε για τον Louis και πώς σχετίζεται με τη Diana
Στον απόηχο της χθεσινή βάφτισης του μικρού πρίγκιπα, έρχονται στο φως μερικές πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, William και Kate βάφτισαν χθες το τρίτο τους παιδί στο Λονδίνο. Στη βάφτιση το "παρών" έδωσαν τα μέλη της άμεσης οικογένειάς τους, με τους νιόπαντρους δούκες του Sussex, Harry και Meghan να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Πέρα από τις στυλιστικές λεπτομέρειες της εμφάνισης, σήμερα μαθαίνουμε ότι ο περήφανος θείος επέλεξε κάτι πολύ ξεχωριστό ως δώρο για τη βάφτιση του μικρού ανιψιού του.

Μια σπάνια έκδοση του βιβλίου Winnie the Pooh, αξίας £8,000 διάλεξε ο Harry έχοντας, αντλήσει έμπνευση, όμως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, από τη μητέρα του, Diana.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πρώτη έκδοση του βιβλίου. Ένα από τα 30.000 αντίτυπα που είχαν τυπωθεί το 1926. Στόχος του 34χρονου γαλαζοαίματου είναι να βάλει τις βάσεις ώστε να δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη βιβλιοθήκη για τον Louis αλλά και τα για άλλα δύο ανίψια του, George και Charlotte.

"Μια από τις πιο αγαπημένες παιδικές αναμνήσεις του Harry είναι από η μητέρα του να του διαβάζει παραμύθια λίγο πριν κοιμηθεί", μεταφέρει πηγή της εφημερίδας "The Sun", τονίζοντας ότι η πριγκίπισσα Diana λάτρευε τα βιβλία και έτσι ενέπνευσε τον γιο της να ξεκινήσει μια μικρή βιβλιοθήκε με πρώτες εκδόσεις.

Στη φωτογραφία κάτω, ο μικρός Harry σε μια γλυκιά στιγμή με τη λατρεμένη του μητέρα, η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Αύγουστο του 1997.