Kate και Meghan: Η νέα κοινή εμφάνιση και η διαφορά ανάμεσά τους που σχολιάστηκε

10.07.2018
Kate και Meghan: Η νέα κοινή εμφάνιση και η διαφορά ανάμεσά τους που σχολιάστηκε
"Βαρύ" το πρόγραμμα των βρετανών γαλαζοαίματων. Από τη μία επίσημη εμφάνιση στην άλλη. Σχεδόν δεν τους προλαβαίνουμε.

Μόλις κατάφεραν να ξεκουραστούν από τη χθεσινή βάφτιση του πρίγκιπα Louis και η "Αγία Τετράς" -ας μας επιτραπεί η έκφραση- της βρετανικής βασιλικής οικογένειας -ή αλλιώς The Fabulous Four, όπως τους αποκαλούν οι βρετανοί- ανέλαβαν ξανά δράση.

Ο William, η Kate, ο Harry και η Meghan εμφανίστηκαν στο πλευρό της βασίλισσας και άλλων μελών της οικογένειας σε μια ειδική λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο Westminster Abbey προς τιμή της βασιλικής βρετανικής Αεροπορίας (RAF)

Η εκδήλωση είναι μία από τις πολλές που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην ημέρα, με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων απο τη δημιουργία, στην ουσία της RAF, που προέκυψε έπειτα από τη συγχώνεση των σωμάτων Royal Flying Corps και Royal Naval Air Service το 1918.

Η βασίλισσα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας μάλιστα αναμένονται αργότερα στο μπαλκόνι του Buckingham όπου θα θαυμάσουν τους εντυπωσιακούς σχηματισμούς που θα τους αφιερώσουν με τα αεροσκάφη τους μέλη της RAF.

Οι δούκες του Cambridge και του Sussex έφτασαν μαζί με τις συζύγους τους. Και οι τέσσερις ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστοί, και η Kate με την Meghan εντυπωσιακές για ακόμη μία φορά.

Κάτι όμως έκανε εντύπωση...

Καθώς προχωρούσαν προς την είσοδο του αββαείου η μεν δούκισσα του Sussex έπιανε αγκαζέ τον σύζυγό της, η δε δούκισσα του Cambridge απλά βάδιζε δίπλα στον δικό της.

Μία θεωρία θέλει το πρώτο ζευγάρι να νιώθει πιο ανάλαφρο όσον αφορά τις υποχρεώσεις και τα πρωτόκολλα καθώς ο Harry ως έκτος στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, ενδεχομένως να νιώθει ότι δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς και άρα να μην έχει μεγάλη πίεση ως προς τα "πρέπει" που του αναλογούν.

Ο μεγάλος αδελφός του ωστόσο, δεύτερος στη σειρά διαδοχής, είναι σίγουρα πιο κοντά στο στέμα και ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά. Το ίδιο, φυσικά και η σύζυγός του.

Μία άλλη θεωρία υποστηρίζει απλά ότι η "νεόκοπη" δούκισσα "ξεχάστηκε" και προχώρησε σε αυτή τη χειρονομία που δεν επιτρέπεται -ακόμη μια φορά- με τον σύζυγό της να της κάνει το χατίρι. Εξάλλου είναι ξεκάθαρο ότι η Meghan αρέσκεται στο να αγγίζει με κάποιον τρόπο τον Harry δημόσια. Κάθε φορά και μια γλυκιά κίνηση. Ίσως και αυτή να είναι μια τέτοια περίπτωση.

Ιδού και οι αποδείξεις...

#meghanmarkle un @Dior

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haute | Glamour (@hautegalaandglamour) στις

Duke and Duchess of Cambridge today.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη United Kingdom Royal Family 🇬🇧 (@unitedkingdomroyalfamily) στις