Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Αυτό το επίθετο θα δώσουν στα παιδιά τους

05.08.2018
Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Αυτό το επίθετο θα δώσουν στα παιδιά τους
Και όχι, δεν έχει σχέση με το βασιλικό επίθετο Mountbatten-Windsor!

Μπορεί να είναι νιόπαντροι, όμως όπως όλα δείχνουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν είναι και πολύ μακριά από το να γίνουν γονείς! Και οι δύο έχουν παραδεχτεί πως θέλουν παιδιά και κάτι μας λέει πως μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ίσως και να έχουν ένα.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ποιο θα είναι το επίθετο των παιδιών τους; Οι Βρετανοί fans τους πάντως, το έχουν ήδη ερευνήσει! Και για να βρουν την απάντηση ανέτρεξαν στο επίθετο που έδωσαν οι Kate και William στα δικά τους παιδιά.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Απαγορεύεται να ανακαινίσουν το νέο τους σπίτι!

Όταν το Σεπτέμβριο ο μικρός Πρίγκιπας George πήγε στο σχολείο, η εγγραφή του έγινε με το όνομα George Cambridge. Με τον ίδιο τρόπο, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Νταιάνα είχαν εγγράψει τα παιδιά τους με το επίθετο Wales, παίρνοντας δηλαδή το τοπωνύμιο από τον τίτλο του πατέρα τους, Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Έτσι, τα παιδιά ένιωθαν πως είχαν ένα "φυσιολογικό" όνομα και επίθετο που όμως τους συνέδεε και με τον τίτλο των γονιών τους. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό η Meghan και ο Harry να κάνουν την ίδια επιλογή και άρα τα παιδιά τους θα πάρουν το επίθετο Sussex!

Τώρα το μόνο που μένει είναι να μάθουμε... πότε θα έρθει το πρώτο μικρό Sussex;