Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Θα περάσουν τον Αύγουστο με τη Βασίλισσα Ελισάβετ

02.08.2018
Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Θα περάσουν τον Αύγουστο με τη Βασίλισσα Ελισάβετ
Θα κάνουν δηλαδή αυτό που κάνουμε και όλοι εμείς: Θα περάσουν τις διακοπές στο σπίτι της γιαγιάς στο... χωριό!

Αν και νεόνυμφοι, η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry θα παραθερίσουν μαζί με τη γιαγιά τους. Μόνο που αυτή, τυγχάνει να είναι και η μονάρχης της Αγγλίας, Βασίλισσα Ελισάβετ!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται ήδη στο αγαπημένο της εξοχικό... κάστρο, το Balmoral Castle που βρίσκεται στο Aberdeenshire, στην Σκωτία! Η Αυτού Μεγαλειώτης λατρεύει το Balmoral και δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο Λονδίνο πριν τις αρχές του Οκτώβρη. Μαζί της βρίσκεται φυσικά και ο Πρίγκιπας Φίλιππος ενώ συχνά οι δυο τους φιλοξενούν εκεί πολλά ακόμα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το Balmoral Castle είναι ένα από τα μόλις δύο ιδιωτικά σπίτια της βασιλικής οικογένειας, αγορασμένο το 1852 από τη Βασίλισσα Βικτώρια και τον Πρίγκιπα Άλμπερτ. Το κάστρο βρίσκεται εντός μίας έκτασης 50,000 εκταρίων και διαθέτει ένα ιδιωτικό θέατρο, μία αίθουσα χορού και έναν τεράστιο κήπο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος συχνά έκαναν εκεί ταξίδια μαζί με τα παιδιά τους. Πλέον, το βασιλικό ζευγάρι παραθερίζει εκεί κάθε χρόνο ενώ οι συγγενείς τους τους επισκέπτονται συχνά. Αν αναρωτιέσαι τι μπορεί να περιλαμβάνει το μενού ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων σε ένα εξοχικό βασιλικό κάστρο, μάθε πως διοργανώνονται συχνά εκδρομές για κυνήγι, πεζοπορίες, πικνικ και barbeque!

Ας μην ξεχνάμε βέβαια, πως πριν την Σκωτία, το νεόνυμφο ζευγάρι αναμένεται να παραβρεθεί στον γάμο του φίλου του Harry, Charlie van Straubenzee αυτό το Σάββατο, που μάλιστα συμπίπτει με τα 37α γενέθλια της Meghan!