Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Το τρύπιο παπούτσι του και το κουμπί της που έγιναν viral

08.08.2018
Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Το τρύπιο παπούτσι του και το κουμπί της που έγιναν viral
Στον απόηχο του γάμου όπου ο δούκας του Sussex ήταν κουμπάρος και η δούκισσα τον συνόδευε απαστράπτουσα, οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δεν τους κολακεύουν και τόσο πολύ. Το αντίθετο μάλλον.

Στις 4 Αυγούστου, η Meghan Markle είχε τα γενέθλιά της. Τα πρώτα που γιόρτασε ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Όπως είχε ανακοινωθεί όμως, την ημέρα εκείνη η ίδια και ο σύζυγός της επρόκειτο να βρεθούν στον γάμο του κολλητού του Harry Charlie Van Straubenzee με την Daisy Jenks, όπου μάλιστα ο 34χρονος πρίγκιπας θα ήταν κουμπάρος. Όπως και έγινε.

Η Meghan εντυπωσίασε εκόμη μια φορά με την εμφάνίσή της, όμως λίγες μέρες αργότερα και έχοντας δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από εκείνες τις στιγμές, τα βρετανικά ΜΜΕ -αρχικά- ετνόπισαν δυο "μελανά" σημεία που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Διάβασε επίσης: Έτσι γιόρτασε η βασιλική οικογένεια τα 37α γενέθλια της Meghan Markle!

Αφενός, λοιπόν ο Harry φόρεσε παπούτσια με μια τρύπα στη σόλα τους, αφετέρου το κουμπί στην μπλούζα της Meghan κάποια στιγμή άνοιξε. Και φυσικά, ο φακός κατέγραψε τα πάντα! Ιδού και οι αποδείξεις.

📸 რას ხედავთ ფოტოზე უცნაურს?🤔😁 ესე იგი როგორი ამბავია: მეგანს კიდევ ერთხელ დაურღვევია პროტოკოლი, პერანგი ზედმეტად ჩახსნილი აქვს და ბიუსჰალტერი უჩანსო... ჰარის კიდევ ფეხსაცმელზე რა დამართნია? 🤔 ვერ გავარკვიეთ🤷🏻‍♀️😁 მაგრამ, რაც არ უნდა იყოს, მაინც ჩვენი ფავორიტი წყვილია🙌🏻😁❤ #royalcouple #meghanmarkle #princeharry #weddingday #harryandmeghan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Magazine Official (@citymagazineofficial) στις