Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας λατρεύει το προσωπικό; Δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

29.01.2019
Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας λατρεύει το προσωπικό; Δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι
Λατρεύουν την "πονηριά" του, όπως αποκαλύφθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη, που όμως δεν αναφέρεται ούτε στο Wililam, ούτε στον αδελφό του, ούτε καν στους γιους του!

Μπορεί όλα να στρέφονται γύρω από την Meghan Markle στο παλάτι του Buckingham τελευταία, όσον αφορά τον Τύπο, αλλά πίσω από τα φώτα, φαίνεται πως άλλο μέλος της οικογένειας βρίσκεται κάτω από το φως του... προβολέα.

Διάβασε και αυτό: Η Celine Dion μιλά πρώτη φορά για τον κούκλο χορευτή που είναι πάντα δίπλα της

Πρόκειται για τον σύζυγο της βασίλισσας, πρίγκιπα Philip [φωτό κάτω] ο οποίος, λέγεται ότι είναι ο αγαπημένος όλου του προσωπικού, εδώ και χρόνια.

Η αποκάλυψη έρχεται δια στόματος Matt Smith, του ηθοποιού που ενσαρκώνει τον δούκα του Εδιμβούργου στην τηλεοπτική σειρά "The Crown". [Στη φωτογραφία κάτω, ο Smith με την τηλεοπτική βασίλισσα και σύζυγό του, Claire Foy]

Μιλώντας στο περιοδικό Variety ο 35χρονος Smith υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας από τον 97χρονο σύζυγο της βασίλισσας, υπογραμμίζοντας πως είναι το "άτακτο και το παιχνιδιάρικο" του χαρακτήρα του που τον κάνει "ακαταμάχητο".

"Μέσα από την έρευνα που έκανα για εκείνον, ανακάλυψα πως είναι ευφυέστατα αστείος, πολύ έξυπνος και απίστευτα δημοφιλής. Από όλο το προσωπικό μαθαίνεις ότι τον αγαπούν όλοι. Είναι ο άνθρωπός τους"

Αυτό το διάβασες; Μεθυσμένη η βασίλισσα μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την Camilla!

Και για όσους αναρωτιούνται αν ο δούκας του Εδιμβούργου παρακολουθεί τη σειρά που άπτεται της ιδιωτικής ζωής της νεαρής Elisabeth στα πρώτα χρόνια της βασιλείας της, η απάντηση έρχεται από το στόμα του και είναι κατηγορηματική: "Μην είσαι γελοίος"...

Αυτό φέρεται να απάντησε ο Philip σε έναν φίλο του Smith με τον οποίο βρέθηκαν μαζί σε μια εκδήλωση και του έκανε την ερώτηση.

Για την ιστορία, η Elizabeth, τότε πριγκίπισσα, δήλωσε ερωτευμένη με τον μετέπειτα σύζυγό της σε ηλικία 13 ετών. Η σχέση τους συνεχίστηκε επί 7 έτη με ανταλλαγή επιστολών και ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε επίσημα στις 9 Ιουλίου 1947. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 1947 και έχει τέσσερα παιδιά.