Meghan Markle: Ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει έναν πολύ δύσκολο μήνα! Να γιατί...

29.08.2018
Meghan Markle: Ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει έναν πολύ δύσκολο μήνα! Να γιατί...
Πηγές από το Παλάτι αναφέρουν πως θα είναι ένα πραγματικό "βάπτισμα του πυρός"! Γιατί όμως;

Όπως ίσως έχεις ήδη διαβάσει, η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry ετοιμάζονται για το πρώτο τους μεγάλο βασιλικό tour και όσο συναρπαστικό κι αν ακούγεται, αναμένεται να είναι μία ιδιαίτερα έντονη και στρεσογόνα εποχή για εκείνους. Για την νέα Δούκισσα, δε, αυτό θα είναι αδιαμφισβήτητα το "βάπτισμα του πυρός"!

Σύμφωνα με τον πρώην γραμματέα της Βασίλισσας Ελισάβετ, Dickie Arbiter "Η Meghan είναι επικοινωνιακό άτομο, ξέρει να μιλάει σε κόσμο αλλά αυτό το τουρ θα είναι ένα βάπτισμα του πυρός. Θα έχουν ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα και η Δούκισσα θα πρέπει να συνηθίσει γρήγορα σε όλα τα τοπικά έθιμα ενώ το βλέμμα όλων θα είναι καρφωμένο πάνω της".

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Το βίντεο με το στριπτίζ της που κάνει τον γύρο του internet

Ο ίδιος βέβαια δηλώνει βέβαιως πως όλα θα πάνε καλά και πως το νέο βασιλικό ζευγάρι θα αποδείξει σε παγκόσμιο επίπεδο πως είναι ό,τι καλυτερο για την οργάνωση Commonwealth (στην οποία "εργάζονται" και οι δύο πλέον) και για τη Βασιλική Οικογένεια".

Το βασιλικό τουρ θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Οκτώβριο και το ζευγάρι θα επισκεφτεί την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τα νησιά Fiji και το Βασίλειο της Tonga. Τέλος, αναμένεται να παρακολουθήσουν τα Invictus Games στο Sydney.