Kate και Meghan: Πού "κονταροχτυπήθηκαν" και ποια κέρδισε στο τέλος;

04.09.2018
Kate και Meghan: Πού "κονταροχτυπήθηκαν" και ποια κέρδισε στο τέλος;
Οι δυο "συννυφάδες" δούκισσες έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, με τη σύζυγο του πρίγκιπα Harry να έχει κάνει δυναμική είσοδο στη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, μερικά πράγματα "ζυγίζουν" διαφορετικά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Meghan Markle έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, από την πρώτη στιγμή που στάθηκε δίπλα στον μέλλοντα -τότε- γαλαζοαίματο σύζυγό της. Μαζί -και πολύ εύκολα- κέρδισε και τον τίτλο του fashion icon με κάθε εμφάνισή της να αποτελεί θέμα συζήτησης.

Βέβαια, όπως λέει και ο λαός, "Ο νέος είναι ωραίος, όμως, ο παλιός είναι αλλιώς", όπου "παλιός" η Kate, δούκισσα του Cambridge, η οποία ύστερα από 7 χρόνια γάμου και 3 παιδιά αποτελεί πια "κατεστημένο". Αγαπημένο κατεστημένο όμως.

Αυτό το διάβασες; Meghan Markle - Το σχεδόν σκανδαλιστικό look της Δούκισσας που "ξέφυγε" από τη Βασίλισσα

Και οι δυο δούκισσες χαράζουν ιδιαίτερες πορείες ως προς τις εμφανίσεις τους όμως μια ξεχώρισε κερδίζοντας τον τίτλο της "Royal style influencer" της χρονιάς.

Παρά το γεγονός ότι τη χρονιά που πέρασε ήταν έγκυος -ή μάλλον, εξ αιτίας αυτού- η δούκισσα του Cambridge- αναδείχτηκε πρώτη στην κορυφή αυτής της λίστας, σύμφωνα με την ετήσια αναφορά λιανικών πωλήσεων του Ebay στη Βρετανία.

Oι αριθμοί δείχνουν ότι το όνομα της Kate βρέθηκε στη μηχανή αναζήτησης περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλον, καθώς οι χρήστες -προφανώς σε... ενδιαφέρουσα επίσης- ενδιαφερόταν για κάθε της εμφάνιση.

Αυτό το διάβασες; Η Μeghan έπαθε... Kate στην τελευταία της εμφάνιση με τη βασίλισσα και τον Harry [photos]

Το στυλ της εγκυμονούσας Kate λοιπόν της χάρισε αυτή τη διάκριση με την Meghan να βρίσκεται πολύ κοντά. Θα έρθει και η δική της η σειρά. Και μάλιστα πολύ σύντομα.