Ο λόγος που δεν θα δεις ποτέ τη Meghan Markle να φορά κόκκινο κραγιόν δεν έχει να κάνει με το πρωτόκολλο

17.09.2018
Ο λόγος που δεν θα δεις ποτέ τη Meghan Markle να φορά κόκκινο κραγιόν δεν έχει να κάνει με το πρωτόκολλο
Κάθε της εγχείρημα στο ντύσιμο ή το μακιγιάζ της γίνεται αμέσως trend, με τον διεθνή Τύπο να αναζητά και την παραμικρή λεπτομέρεια του στυλ της.

Η Meghan Markle έχει εξελιχθεί σε fashion icon, με οτιδήποτε προτιμά να φορέσει να γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης.

Το θέμα μας σήμερα, όμως, δεν είναι τι φορά η σύζυγος του πρίγκιπα Harry, αλλά… τι δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ!

Τι είναι αυτό; Το κόκκινο κραγιόν.

Διαβάστε ακόμη: Η Meghan Markle απογοητεύει τους οικείους της – Η μεγάλη της αλλαγή μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry

Αυτό ακριβώς υποστηρίζει ο καλός της φίλος και make up artist της, Daniel Martin, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος πίσω από το νυφικό μακιγιάζ της.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People», η δούκισσα του Sussex αγαπά πολύ το natural look –απόδειξη ότι δεν το αποχωρίστηκε ούτε την ημέρα του γάμου της!- για να το αντικαταστήσει με κάτι πιο extreme.

«Νιώθει πιο άνετα με το να κάνει μόνη της το make up της. Λατρεύει το μακιγιάζ και είναι καλή σε αυτό. Δεν βιάζεται, απλά προσπαθεί να βαφτεί και να φύγει. Τη μοναδική φορά που φόρεσε κόκκινο κραγιόν, απλά δεν ένιωθε άνετα. Της αρέσει να μιλά και δεν θέλει να πρέπει να ανησυχεί για τίποτα. Έχουν τόσες βασιλικές υποχρεώσεις, που απλά πρέπει να περιοριστείς σε αυτά που ξέρεις και σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και να είσαι εντάξει με αυτό», σχολίασε.

Διαβάστε ακόμη: Και η Meghan Markle θύμα του body shaming: Τα απίστευτα σχόλια στο Twitter για το κοντό της φόρεμα

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφέρει ότι η Meghan προτιμά να μακιγιάρεται μόνη μας, όπως ακριβώς έκανε και στο ταξίδι της στην Ιρλανδία τον περασμένο Ιούλιο αλλά και σε άλλες βασιλικές υποχρεώσεις.

Meghan… είσαι έμπνευση!