Ο πρίγκιπας Γεώργιος έχει ένα παρατσούκλι που κανείς δεν ξέρει - Τι μπορεί να σημαίνει;

28.01.2019
Ο πρίγκιπας Γεώργιος έχει ένα παρατσούκλι που κανείς δεν ξέρει - Τι μπορεί να σημαίνει;
Πρόκειται για ένα απλό... παρατσούκλι ή για μια δεύτερη ταυτότητα με συγκεκριμένη σκοπιμότητα;

Ο πρωτότοκος του πρίγκιπα William και της Kate είναι σήμερα 5 ετών και είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο εντός και εκτός βρετανικών συνόρων.

Παρότι βρίσκεται στην τρίτη σειρά της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο -μετά τον παππού και τον πατέρα του- ο Γε΄ώργιος παραμένει ένα τρισχαριτωμένο νήπιο που με τις γκριμάτσες και τις "αταξίες" του έχει κερδίσει τις καρδιές των απανταχού θαυμαστών της βασιλικής οικογένειας -και όχι μόνο.

Τα πιο πρόσφατα νέα που έρχονται από το Λονδίνο και αφορούν στον εν λόγω γαλαζοαίματο μικρούλη έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αποκαλύπτουν ένα άγνωστο παρατσούκλι στο οποίο "ακούει" ο ίδιος και για το οποίο δεν είχαμε ιδέα.

Διάβασε επίσης: Τα 5 πιο σημαντικά γεγονότα που περιμένουμε το 2019 από τη βρετανική βασιλική οικογένεια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "The Sun" η αποκάλυψη έγινε κάποια στιγμή κοντά στο σπίτι της οικογένειας στο Berkshire όπου εκείνος απολάμβανε τη βόλτα του στην εξοχή με την αδελφή του, Charlotte και τη γιαγιά τους, Carole Middleton.

Εκεί, λοιπόν, έκανε βόλτα και μία γυναίκα η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, όμως μοιράστηκε την εμπειρία της με την εφημερίδα. Η γυναίκα έκανε βόλτα με το σκυλάκι της, το οποίο, προφανώς, άρεσε στον μικρό πρίγκιπα ο οποίος και ζήτησε την άδεια της κατόχου του για να το χαϊδέψει. Εκείνη του την έδωσε και ξεκίνησαν να μιλάνε, όχι, όμως, πριν συμφωνήσει και η ίδια στην ευγενική παράκληση του αστυνομικού που τους συνόδευε να μην τραβήξει φωτογραφίες από τα παιδιά.

"Για να δημιουργήσω φιλικό τμήμα, ρώτησα των Γεώργιο πώς τον λένε, παρόλο που, προφανώς, γνώριζα την απάντηση. Προς μεγάλη μου έκπληξη, όμως, τον άκουσα να λέει χαμογελώντας 'Με λένε Archie'", αποκάλυψε η γυναίκα, η οποία θεώρησε ότι πρόκειται για ένα από τα συνηθισμένα "παιχνίδια" που κάνουν τα παιδιά και... "βαφτίζονται" ξανά και ξανά.

Μήπως όμως δεν είναι ακριβώς έτσι;

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Χρησιμοποιεί το πιο αναπάντεχο προϊόν αντί για highlighter!

Δεν θα μας φαινόταν παράξενο, δηλαδή, αν το "Archie" είναι ένα "κωδικό όνομα" που έχει δωθεί στον πρίγκιπα Γεώργιο, ακριβώς για περιπτώσεις σαν και αυτή. Για τις περιπτώσεις, δηλαδή, όπου θα έρχεται "αντιμέτωπος" με ανθρώπους που καλό θα ήταν να μην ξέρουν την πραγματική του ταυτότητα -αν και είναι σχεδόν απίθανο να μην αναγνωρίσει κάποιος ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Όποιο "σενάριο" και να είναι ισχύει, το σίγουρο είναι πως εκτός τα George Alexander και Louis, με το οποία βαφτίστηκε, ο μικρός πρίγκιπας "ακούει" και στο όνομα "Archie".