Ψεύτικη η εγκυμοσύνη της Meghan - Η πιο εξωφρενική θεωρία που ακούστηκε ποτέ & η λογική της [video]

25.01.2019
Ψεύτικη η εγκυμοσύνη της Meghan - Η πιο εξωφρενική θεωρία που ακούστηκε ποτέ & η λογική της [video]
Μία θεωρία συνωμοσίας που έχει αφήσει τους φίλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας άφωνους.

Από τη στιγμή που η Meghan Markle μπήκε επίσημα στο παλάτι του Buckingham έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου τόσο με την καλή όσο και με την κακή έννοια.

Υπάρχουν εκείνοι που τη λατρεύουν υποστηρίζοντας πως είναι "ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη συντηριτική οικογένεια των βρετανών γαλαζοαίματων", υπάρχουν όμως και εκείνοι που δεν θα τη θεωρήσουν ποτέ κάτι παραπάνω από "μία μέτρια αμερικανίδα ηθοποιό που, πολύ απλά, 'τσάκωσε' τον ρόλο της ζωής της και έμαθε να τον ερμηνεύει πολύ καλά".

Η Meghan και ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκαν τον Μάιο και τον Σεπτέμβρη ανακοίνωσαν ότι παριμένουν το πρώτο τους παιδί. Τα σενάρια σχετικά με τις άσχημες σχέσεις που λέγεται ότι υπάρχουν ανάμεσα στην ίδια και τη συννυφάδα της, Kate, φουντώνουν κάθε τρεις και λίγο, δίνοντας στις "κακές γλώσσες" τροφή προς... ανακύκλωση.

Εκείνη ωστόσο παραμένει πανευτυχής στο πλευρό του αγαπημένου της, προγραμματίζοντας τα της οικογένειάς τους λίγο πιο μακριά από τους υπόλοιπους συγγενείς τους. Δημοσιεύματα τους θέλουν να ανεξαρτητοποιύνται γενικότερα ενώ δεν λείπουν και εκείνα που αναφέρουν ότι η 37χρονη δούκισσα του Sussex έχει βαρεθεί τους τύπους και τα "πρέπει" του παλατιού και κάνει "νερά" στον σύζυγό της, ο οποίος δεν της χαλά χατίρι.

Διάβασε επίσης: Face Yoga - Το μυστικό της Meghan Markle για αντιγήρανση και λάμψη

Στις δημόσιες εμφανίσεις της Meghan, όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον του κόσμου εστιάζεται στην κοιλίτσα της που αφενός μεγαλώνει, αφετέρου η ίδια αρέσκεται να την τονίζει με κάθε τρόπο. To βίντεο που ακολουθεί αποτελεί την απόλυτη απόδειξη της θεωρίας αυτής, την ίδια στιγμή, όμως που στο διαδίκτυο πληθαίνουν οι φωνές που θεωρούν ότι η εγκυμοσύνη της δούκισσας είναι ψεύτικη και ότι φορά μαξιλάρι στη θέση της κοιλιάς της.

Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Ολοένα και περισσότερους "οπαδούς" αποκτά η θεωρία που θέλει την εγκυμοσύνη -και την κοιλιάß της Meghan φτιαχτή. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που μιλούν για "προδοσία" και ζητούν δημόσια από τη βασιλική οικογένεια να θέσει τέρμα στην "κοροϊδία".

Ιδού δύο από τα πιο φαρμακερά "χτυπήματα" στο Twitter, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι οπαδοί αυτής της θεωρίας παρακολουθούν "στενά" τη δούκισσα και θεωρούν ότι ο τρόπος με τον οποίο γονατίζει ή κάνει βαθύ κάθισμα σε κάθε της δημόσια εμφάνιση σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν είναι φυσιολογικός.

"Απλά δεν είναι έγκυος", υποστηρίζουν, μην υπολογίζοντας, προφανώς την εδώ και χρόνια ενασχόληση της Meghan με τη γιόγκα -μεταξύ άλλων είδων εκγύμνασης που ακολουθεί- που, προφανώς, ευθύνεται για την όποια ευλυγισία της.