Meghan και Harry: Τα απίστευτα γλυκά λόγια που αντάλλαξαν δημοσίως

08.02.2019
Meghan και Harry: Τα απίστευτα γλυκά λόγια που αντάλλαξαν δημοσίως
Ακόμη μία επίσημη εκδήλωση για το royal ζευγάρι, ακόμη μία απίθανη εμφάνιση για την εγκυμονούσα δούκισσα.

Ο Harry και η Meghan παραβρέθηκαν χθες βράδυ (7/2/2019) στην ετήσια εκδήλωση για τα Endeavour Fund Awards στο Drapers' Hall του Λονδίνου.

Η δούκισσα του Sussex πραγματοποίησε, σύμφωνα με πολλούς, την πιο κομψή της εμφάνιση μέχρι τώρα, επιλέγοντας ένα total Givenchy look, δια χειρός της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Οίκου, Clare Waight Keller, η οποία είχε σχεδιάσει και το νυφικό για τον γάμο της τον Μάιο.

Το πραγματικά κομψότατο look συμπλήρωναν ένα εντυπωσιακότατο ζευγάρι παπούτσια Αquazzura, ένα μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες Givenchy Clutch, σκουλαρίκα Vanessa Tugendhaft και ένα ωραιότατο δαχτυλίδι Ecksand.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Το μωρό την κλωτσάει δυνατά και η στιγμή γίνεται viral [video]

Ιδού και μερικές εικόνες από τη χθεσινή εμφάνιση, όμως το ενδιαφέρον εστιάζεται στα λόγια αγάπης που αντάλλαξε το ζευγάρι δημόσια.

Μετά τις βραβεύσεις δόθηκε μια δεξίωση στην οποία παραβρέθηκαν και οι royals και, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ, ο μεν Harry μίλησε με μεγάλη τρυφερότητα για το παιδί που περιμένουν αλλά και την τεράστια κοιλιά της συζύγου του, η δε Meghan για το πώς τον φαντάζεται ως πατέρα.

Διάβασε επίσης: My best friend's wedding: Όλες οι φωτογραφίες από το επικό reunion

"Υπάρχει ένα μεγάλο παιδί εκεί μέσα", φέρεται να αστειεύτηκε κάποια στιγμή ο Harry δείχνοντας την κοιλιά της Meghan, ενώ σε άλλη στιγμή, εκείνη, ακούστηκε να λέει για τον αγαπημένο της: "Θα είναι ο καλύτερος μπαμπάς. Βάζω στοίχημα!".

Με το καλό να δεχτούν το παιδάκι τους λοιπόν! Φτάνει ο καιρός.