Ο George Clooney μιλά πρώτη φορά δημόσια για τη Meghan Markle και την... κουμπαριά τους

12.02.2019
Ο George Clooney μιλά πρώτη φορά δημόσια για τη Meghan Markle και την... κουμπαριά τους
Έξαλλος με όσα συμβαίνουν στη δούκισσα του Sussex ο διάσημος ηθοποιός, δεν κρύβει τη συμπάθειά του για εκείνη, απαντώντας επιτέλους και στην ερώτηση αν βαφτίσει το πριγκιπόπουλο που έρχεται.

Ενώ ο George Clooney έδινε συνέντευξη στο περιοδικό WHO για τα επαγγελματικά του, η συζήτηση στράφηκε προς το "φλέγον" ζήτημα που τον θέλει να βαφτίζει το παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan, μαζί με την Amal.

"Ε ναι... προφανώς θα είμαι ο νονός του", απάντησε αμέσως ο Clooney για να "σοβαρευτεί" την αμέσως επόμενη στιγμή και γελώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: "Όχι".

Τέλος. Το κλείσαμε αυτό το θέμα.

Διάβασε επίσης: Jennifer Aniston: Ο Justin Theroux της ευχήθηκε δημόσια σα να μην είχαν χωρίσει ποτέ!

Η συζήτηση όμως παρέμενει στη βασιλική βρετανική οικογένεια και συγκεκριμένα ζητήθηκε η γνώμη του σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στη Meghan Μarkle, την οποία οι Clooneys γνωρίζουν προσωπικά. Η φωτογραφία επάνω, για την ιστορία, είναι από τον γάμο της 37χρονης πρώην ηθοποιού με τον πρίγκιπα Harry.

"Πρόκειται για μια γυναίκα 7 μηνών έγκυο την οποία καταδιώκουν, κακολογούν και κυνηγούν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν κάποτε στην Diana . Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και έχουμε δει πώς τελειώνει αυτό. Δεν μπορώ να σας πω πόσο απογοητευτικό είναι όλο αυτό", κατέληξε ο Clooney αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση από τον Τύπο ενός γράμματος που φέρεται να έστειλε η Meghan στον πατέρα της μετά τον γάμο της.

Διάβασε και αυτό: Meghan και Harry: Τα απίστευτα γλυκά λόγια που αντάλλαξαν δημοσίως

"Είναι απόλυτα ανεύθυνο και δεν μπορώ να το πιστέψω", επαναλαμβάνει, όμως, όπως είναι φυσικό, από όλα όσα είπε ο 57χρονος εστιάζουμε στον παραλληλισμό των όσων βιώνει η σύζυγος του πρίγκιπα Harry και όσα βίσωσε η μητέρα του, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana. Και, δεν είναι ο μόνος πο τον έχει κάνει.

Παρόμοιοι ισχυρισμοί έχουν ακουστεί κατά καιρούς από ανθρώπους που είναι κοντά στη βασιλική οικογένεια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.