Βασίλισσα Ελισάβετ: Νεότερες εξελίξεις σχετικά με το τροχαίο του συζύγου της

14.02.2019
Βασίλισσα Ελισάβετ: Νεότερες εξελίξεις σχετικά με το τροχαίο του συζύγου της
Θα πάει τελικά το θέμα στα δικαστήρια; Ο κύβος ερρίφθη.

Πριν από έναν μήνα περίπου ο πρίγκιπας Φίλιππος ενεπλάκη σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, όπου ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές -και ελαφριά τραύματα.

Αυτό που συνέβη είναι ότι ο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος ο 97χρονος (!) δούκας του Εδιμβούργου συγκρούστηκε με διερχόμενο αμάξι προκαλώντας το ατύχημα, ενώ το όχημα εκείνου ανετράπη.

Το ζήτημα που προέκυψε συνεπώς, και αφού δεν υπήρξαν θύματα, όπως προείπαμε, ήταν αν όλη υπόθεσηθα έφτανε στο δικαστήριο.

Διάβασε επίσης: Michelle Obama: Ο απίθανος λόγος για τον οποίο "τσακώθηκε" με τη μητέρα της

Τελικά, σήμερα, το θέμα έληξε καθώς όπως έγινε γνωστό "δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του δούκα του Εδιμβούργου", ο οποίος, για την ιστορία, μόλις το περασμένο Σάββατο κατέθεσε το δίπλωμα οδήγησής -οικειοθελώς, όπως τονίζεται!

Οι υπεύθυνες αρχές εξήγησαν την απόφασή τους ως εξής σε γενικές γραμμές, ενώ τονίστηκε ότι όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν γραπτώς και με λεπτομέρεια για τα σχετικά.

"Λάβαμε υπόψη όλες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα και αποφασίσαμε ότι οι απαγγελία κατηγοριών δεν θα ήταν προς όφελος του κοινού"

Αυτό το διάβασες; Meghan Markle: Το μωρό την κλωτσάει δυνατά και η στιγμή γίνεται viral [video]

Για την ιστορία, μέσα στο μάρκας Kia αυτοκίνητο που εμβόλησε το τζιπ του Φίλιππου επέβαιναν δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν ελαφρά και το 9 μηνών παιδί της μίας.