"Σόρι George [Clooney], αλλά η Meghan δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Diana και να γιατί"

13.02.2019
"Σόρι George [Clooney], αλλά η Meghan δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Diana και να γιατί"
Τάδε έφη ο γνωστός δημοσιογράφος και αρθρογράφος της DailyMail, Piers Morgan, δίνοντας τη δική του απάντηση στον διάσημο "φίλο του royal ζεύγους.

Θυμίζουμε ότι ο Clooney έσπευσε να υπερασπιστεί δημόσια τη δούκισσα του Sussex απέναντι στο bullying που υποστηρίζει -όπως και άλλοι πολλοί- ότι υφίσταται, ενώ παραλλήλησε αυτά που περνά με όσα πέρασε η αδικοχαμένη μητέρα του συζύγου της. Ο Piers Morgan μάλιστα, αμφισβήτησε ισχυρά την όποια φιλική σχέση υπάρχει ανάμεσα στους δούκες και την "αριστοκρατεία" του Χόλιγουντ που οι ίδιοι έχουν τόσο "περί πολλού"!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο χειμαρρώδης δημοσιογράφος στρέφεται -κατά κάποιον τρόπο- εναντίον της δούκισσας του Sussex . Στις αρχές του Δεκέβρη είχε προκαλέσει μέγα σάλο όταν μέσα από δημοσίευμά του αποκάλυψε την κρυφή σχέση που είχε με τη Meghan καθώς και πόσο άδοξα έληξε αυτή, καθώς, όπως εξηγεί με μεγάλη λεπτομέρεια "εκείνος, έπαψε να της προσφέρει το παραμικρό".

"Η Meghan Markle είναι μια αδίστακτη ηθοποιός που βρήκε τον ρόλο της ζωής της και είναι αποφασισμένη να τον... ξεζουμίσει", είχε δηλώσει μεταξύ άλλων τότε!

Επανέρχεται λοιπόν με αφορμή τα όσα είπε ο George Clooney και με νέο άρθρο του στην DailyMail υποστηρίζει εκ νέου την άποψή του σχετικά με το "ποιόν" της δούκισσας.

Διάβασε επίσης: Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας λατρεύει το προσωπικό; Δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Αφού αποκαλύπτει ότι, όπως έμαθε πρόσφατα, στον γάμο του με τη Meghan τον Μάιο, ο Harry δεν κάλεσε 4 από τους παιδικούς και πολύ καλούς του φίλους, υπογραμμίζει αρχικά ότι μόνο φυσιολογικό δεν είναι από την πλευρά της νύφης σε αυτό τον γάμο να έχει λάβει πρόσκληση μόνο η μητέρα της, Doria και κανείς άλλος παρά οι διάσημοι φίλοι της μεταξύ των οποίων οι Clooneys, Beckhams, Serena Williams, Robbie Williams και Idris Elba.

"Δεν μπορεί!", απορεί ο Morgan ενώ πηγαίνει το θέμα ένα βήμα παρακάτω στο γεγονός ότι, ανεξάρτητα, από το τι συνέβη με τον πέρα της Meghan, ούτε εκείνη ούτε ο Harry έκαναν την παραμικρή προσπάθεια έστω να τον δουν και μετά τον γάμο. "Είναι λογικό ο Harry να μην έχει γνωρίσει τον πατέρα της γυναίκας που θα γεννήσει τα παιδιά του;", αναρωτιέται με πάθος ο Piers Morgan, για να περάσει στο "φλέγον" ζήτημα που έθεσε ο George Clooney μέσα από το πρόσφατο σχόλιό του και αφορά στον παραλληλισμό των όσων περνά η Meghan με τα όσα πέρασε η πριγκίπισσα Diana.

Καταπέλτης ο Morgan.

"Όταν γνώρισε τον Harry η Meghan δεν ήταν καμιά αφελής 19ρονη παρθένα όπως η Diana. Ήταν 35 ετών, χωιρσμένη με μια λαμπρή καριέρα και ήξερα ακριβώς τι έκανε. 'Τσάκωσ' τον όμορφο και νεότερο πρίγκιπά της και τώρα απολαμβάνει τη θεαματικά πλούσια ζωή των παλατιών, των υπηρετών και ό,τι άλλο συνεπάγεται το να ανήκεςι τση βρετανική βασιλική οικογένεια. (...)
Δεν υπάρχει όμως καμία σχέση μεταξύ του ενδιαφέροντος που λαμβάνεια από τα μίντια εκείνη και του ενδιαφέροντος που λάμβανε η Diana. H Diana υπήρξε η μεγαλύτερη σταρ του πλανήτη. Η Meghan δεν ανήκει ούτε στους τρεις μεγαλύτερους αστέρες που ζουν αυτή τη στιγμή στο παλάτι του Kensington".

Διάβασε και αυτό: Kate και Meghan: Ο ιδιαίτερος κανόνας για το πηγούνι που πρέπει να ακολουθούν ΠΑΝΤΑ

Όσο για τα προβλήματα που της δημιουργούν τα μίντια; Ο Morgan απαντά στον Clooney ότι κάνει λάθος αφού όλα ξεκινούν από την οικογένειά της, η οποία για λόγους που μόνο εκείνη γνωρίζει έχει σταθεί απέναντί της. Αναρωτιέται μάλιστα και για τη μεταξύ τους φιλική σχέση. Μήπως είναι... μούφα;

"Το πρόβλημα βρίσκεται στην τοξική σχέση της Meghan με την οικογένειά της που γίνεται χειρότερη με τη μέρα. Ένας καλός φίλος θα τη συμβούλευε να πάρε το αεροπλάνο με τον άντρα της και να τα βρουν με τον απομακρυσμένο πατέρα της όσο ακόμη υπάρχει καιρός. Είναι όμως ο George Clooney ΑΛΗΘΙΝΟΣ φίλος ή απλά ένας ακόμη διάσημος επάνω στον οποίο η Meghan έχει προσκοληθεί εις βάρος εκείνων που μέχρι πρότεινος εκείνη υποστήριζε ότι ήταν το βασικό μέλημά της; Το μεγαλύτερο πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στην απάντηση σε αυτή την ερώτηση", καταλήγει ο Piers Morgan, ο οποίος παρά το γεγονός ότι από πολλούς θεωρείται "γραφικός", δεν παύει να ταράσει τα νερά συχνά πυκνά!