Πρίγκιπας Harry: Το σοκαριστικό ατύχημα που τον έφερε ένα βήμα πριν από τον θάνατο

16.02.2020
Πρίγκιπας Harry: Το σοκαριστικό ατύχημα που τον έφερε ένα βήμα πριν από τον θάνατο
"Παρά τρίχα" γλίτωσε ο γαλαζοαίματος! Ήταν πολύ τυχερός.

Η ανατριχιστιακή αποκάλυψη έρχεται μέσα από τη βιογραφία "Harry: Life, Loss and Love" που κυκλοφήρησε το 2017 με την υπογραφή της βασιλικής βιογράφου Katie Nicholl.

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου μαθαίνουμε πόσο τυχερός υπήρξε ο πρίγκιπας Harry όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν τραυματισμένο, αλλά εξαγριωμένο ρινόκερο, τον οποίο προσπαθούσαν να ακινητοποιήσουν για να τον εξετάσουν.

Διάβασε επίσης: Πρίγκιπας Harry: Η δημόσια επίπληξη σε δημοσιογράφο και το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (με λεζάντες)

Το περιστατικό καταγράφηκε το καλοκαίρι του 2015 στη Μποτσουάνα, όπου ο δούκας του Sussex πέρασε αρκετό καιρό και έγινε γνωστό μέσα από τον διευθυντή του Rhino Conservation Botswana (RCB), ο οποίος μοιράστηκε με τη Nicholl τα εξής:

Ο ρινόκερος έσυρε τον Harry και τους υπόλοιπους άντρες για λίγο και ήταν πολύ επικίνδυνο. Συνολικά ήταν έξι άντρες και είχαν ρίξει τα σκοινιά γύρω του. Τους έσυρε καμιά 20αριά μέτρα μέχρι να τον σταματήσουν. Σκεφτείτε ένα πολύ θυμωμένο ζώο ενάμιση τόνου να τρέχει τριγύρω με ένα σκοινί γύρω από τα πόδια του... Θα μπορούσε να τους είχε σκοτώσει...

Διάβασε επίσης: William και Harry: H συνήθεια που κληρονόμησαν από τον Κάρολο και τους έφερνε σε δύσκολη θέση στο σχολείο

Στη συνέχεια, ο Harry συμμετείχε και στο χειρουργείο του βαριά πληγωμένου ρινόκερου, εμπειρία που μπορεί και να του άλλαξε τη ζωή:

"Νομίζω ότι παρακολουθώντας την επέμβαση τον σόκαρε πολύ αλλά βοήθησε όπως μπορούσε και ήταν πολύ σημαντικό αυτό", σημείωσε επίσης ο Dr. William Fowlds μιλώντας στη Katie Nicholl.