Ο πρίγκιπας Harry στην Ελλάδα λίγο πριν γίνει πατέρας -ή λίγο μετά!

23.02.2019
Ο πρίγκιπας Harry στην Ελλάδα λίγο πριν γίνει πατέρας -ή λίγο μετά!
Πρόκειται να βρεθεί στη χώρα μας λίγο πριν από το Πάσχα

Στενές σχέσεις με την Ελλάδα έχει η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας με τον πρίγκιπα Κάρολο να επισκέπτεται πολύ συχνά το Άγιο Όρος -χωρίς να γίνεται, όμως, γνωστή η κάθε φορά!

Πέρσι, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ήρθε στην Ελλάδα με τη σύζυγό του, Camilla ενώ φέτος, λέγεται ότι στο ταξίδι θα τον συνοδεύσει ο μικρός γιος του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Λοιπόν" η επίσκεψη αναμένεται κάπου πριν από το Πάσχα ενώ εμείς οφείλουμε να αναρωτηθούμε ως προς την ημερομηνία καθώς, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του Harry, το μωράκι που περιμένει, αναμένεται να έρθει κάποια στιγμή στις αρχές Απρίλη.

Διάβασε επίσης: Η Beyonce και ο Jay Z αποθεώνουν τη "δική τους" βασίλισσα Meghan [video]

Με αυτό το δεδομένο, λοιπόν, θεωρούμε κάπως δύσκολο να την αφήσει ο Harry τόσο σύντομα μετά τη γέννα. Βέβαια, ίσως το μωρό έρθει πολύ νωρίτερα -τον Μάρτη, όπως υποστηρίζουν πολλοί- οπότε ίσως είναι πιο εύκολη μια μετακίνηση για τον "φρέσκο" -με το καλό- πατέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του "Λοιπόν", όταν ο πρίγκιπας Κάρολος, διαμένει στη Μονή Βατοπεδίου περνάει τις ώρες του σε κελί 30 τ.μ., το οποίο υπάρχουν ένα κρεβάτι, εικόνες και μια Καινή Διαθήκη. Η μόνη πολυτέλεια είναι ότι διαθέτει το δικό του μπάνιο. Το πρόγραμμά του, φυσικά, είναι το ίδιο με τον μοναχών. Ξύπνημα τα χαράματα, θεία λειτουργία, θρησκευτικές και φιλοσοφικές συζητήσεις με μοναχούς.

Θα ακολουθήσει άραγε και ο Harry το ίδιο πρόγραμμα αν έρθει τελικά; Το πιθανότερο είναι ναι.