Ο Harry και η Meghan στο Μαρόκο: Η μεγάλη ανατροπή στο ταξίδι τους και το στοιχείο που προδίδει ότι θα κάνουν κορίτσι

24.02.2019
Ο Harry και η Meghan στο Μαρόκο: Η μεγάλη ανατροπή στο ταξίδι τους και το στοιχείο που προδίδει ότι θα κάνουν κορίτσι
Η φωτογραφία που μάλλον φανερώνει την άφιξη μιας... πριγκιπισσούλας!

Μία μέρα μετά την άφιξή της στο Λονδίνο (ύστερα από την εβδομάδα που πέρασε στη Νέα Υόρκη με τις φίλες της, οι οποίες της διοργάνωσαν ένα εντυπωσιακό baby shower), η Meghan έφτιαξε ξανά βαλίτσες και, όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, "πέταξε" μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry στο Μαρόκο.

Στην πρώτη εμφάνιση του ζεύγους, η δούκισσα του Sussex εντυπωσίασε με την κομψότητά της ενώ επέλεξε ακόμη μια φορά το αγαπημένο της κόκκινο της φωτιάς, τιμώντας, ενδεχομένως, παράλληλα και τη χώρα που τη φιλοξενεί καθώς αυτό είναι και το χρώμα της σημαίας της.

Ένα φόρεμα-κάπα με τη βαριά υπογραφή Valentino επέλεξε η Meghan για την άφιξή της στο Μαρόκο, ενώ και το clutch που κρατούσε ήταν της ίδιας φίρμας.

Το πρόγραμμα του ζεύγους είναι γεμάτο με εκδηλώσεις μέχρι και τη Δευτέρα όταν και επρόκειτο να φύγουν, όμως τα πράγματα, όπως διαβάζουμε στο People.com άλλαξαν και οι δούκες αποφάσισαν να επιστρέψουν την Τρίτη, εκμεταλλευόμενοι την περίσταση να χαλαρώσουν λίγο οι δυο τους, μακριά από υποχρεώσεις. Εξάλλου είχαν και τόσες μέρες να βρεθούν και τόσα να πούν.

Διάβασε επίσης: Ηarry και Μeghan: Αυτό που σκέφτονται για το μέλλον του παιδιού τους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα

Την ίδια στιγμή και ενώ όλα τα στοιχεία με βασικότερο όλων το μυτερό σχήμα της μεγάλης κοιλιάς της Meghan να μαρτυρά ότι έρχεται ο γιος, μια νέα θεωρία υποστηρίζει ότι πρόκειται για κόρη, τελικά.

Στον απόηχο του λαμπερού baby shower της Νέας Υόρκης, μία φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media η Darcy Miller, η οποία ετοίμασε τις γλυκές λιχουδιές και τα κεράσματα που υπήρχαν στο πάρτι αυτό, μάλλον μαρτυρά ότι το μωράκι που έρχεται είναι κορίτσι..

Ιδού λοιπόν οι φωτογραφίες και τα ροζ κουφέτα που δημιουργούν ερωτηματικά. Λες; Εμείς το παραθέτουμε ως "στοιχείο" που μας προβλημάτισε, όμως η κοιλιά της Meghan παραμένει υπερβολικά "αγορίστικη" για κορίτσι!!! Θα δείξει, όπως και να έχει. Ιδού: