Harry & Meghan: Becoming Royal: Tι θα δεις στην ταινία για τον πρώτο χρόνο γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

10.03.2019
Harry & Meghan: Becoming Royal: Tι θα δεις στην ταινία για τον πρώτο χρόνο γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle
Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Harry & Meghan: Becoming Royal από το νέο cast μέχρι την ημερομηνία που θα βγει στον αέρα.

Το Lifetime επιστρέφει με μια νέα ταινία με θέμα τη ζωή των Meghan και Harry. Βαδίζοντας στα χνάρια της πρώτης ταινίας Harry & Meghan: A Royal Romance που κυκλοφόρησε την προηγούμενη χρονιά και ακολουθούσε το ζευγάρι από τη γνωριμία μέχρι το γάμο, το Harry & Meghan: Becoming Royal υπόσχεται στους οπαδούς του βασιλικού ζεύγους να τους μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες της πρώτης χρονιάς του γάμου του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής σχετικά με την τηλεοπτική ταινία που είναι βέβαιο ότι θα γίνει μια κλασική του είδους;

Πριν από λίγες μέρες, το Lifetime ανακοίνωσε το project, αποκαλύπτοντας ότι οι δύο βασιλικοί ρόλοι έχουν δοθεί σε διαφορετικούς ηθοποιούς από την προηγούμενη ταινία. Ενώ στο A Royal Romance η Parisa Fitz-Henley έπαιξε τη Meghan και ο Murray Fraser τον Harry, στη νέα ταινία, τους ρόλους του βασιλικού ζευγαριού θα έχουν οι Tiffany Marie Smith και ο Charlie Field.

Διάβασε επίσης: Η βασίλισσα Ελισάβετ και η Kate Middleton θα κάνουν κάτι που είχαμε καιρό να δούμε

Οι οπαδοί της Smith μπορούν να την αναγνωρίσουν από τους ρόλους της στα Jane the Virgin, Vice, και Supernatural. Από την πλευρά του, ο Field εμφανίστηκε στο Poldark.

Η Parisa Fitz-Henley έδειξε στα social media την υποστήριξή της για την βασιλική διάδοχό της, ανεβάζοντας ένα tweet λίγο μετά την ανακοίνωση της είδησης: «Εντυπωσιασμένη με την αξιαγάπητη @ TiffanysTweets! Είναι ευγενική, αστεία - θα την αγαπήσετε! Συγχαρητήρια T & @CharlieREField! #BecomingRoyal».

Ενώ το A Royal Romance ακολούθησε τον έρωτα τους, μέχρι τον βασιλικό γάμο, το Becoming Royal θα επικεντρωθεί στην πρώτη τους χρονιά ως παντρεμένο ζευγάρι. Σύμφωνα με μια περιγραφή της ταινίας, θα τραβήξει «την κουρτίνα για να αποκαλύψει τις ανείπωτες χαρές και τις προκλήσεις της ζωής μέσα στη βασιλική οικογένεια.Πέρα από την ανάμειξη των οικογενειών και των πολιτισμών τους, οι βασικές αξίες του Harry και της Meghan δοκιμάζονται καθώς προσπαθούν να βρουν την ισορροπία μεταξύ της τήρησης της βασιλικής παράδοσης και της διατήρησης των πεποιθήσεων τους».

Η ημερομηνία προβολής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ωστόσο εκτιμάται ότι θα προβληθεί στο Lifetime στο τέλος της άνοιξης.