Η βασίλισσα Ελισάβετ και η Kate Middleton θα κάνουν κάτι που είχαμε καιρό να δούμε

09.03.2019
Η βασίλισσα Ελισάβετ και η Kate Middleton θα κάνουν κάτι που είχαμε καιρό να δούμε
Σε 10 μέρες από σήμερα.

Μόλις επιβεβαιώθηκε από το Παλάτι ότι η δούκισσα του Cambridge θα συνοδεύσει τη βασίλισσα Ελισάβετ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Kings College στις 29 Μαρτίου.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση των δύο royals μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Louis και μία από τις γενικότερα σπάνιες κοινές υποχρεώσεις τους.

Διάβασε επίσης: Kate Middleton: Οι φωτογραφίες που διάλεξε το παλάτι για τα γενέθλιά της και οι... ρυτίδες

Η αφορμή δόθηκε από τα εγκαίνεια που θα πραγματοποιήσει η βρετανίδα μονάρχης στο Bush House του Kings College στο Λονδίνο και θα έχει στο πλευρό της τη σύζυγο του μεγάλου της εγγονού.

Και οι δυο γυναίκες έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τον θεσμό καθώς η βασίλισσα είναι η επίσημη patron του και η Kate επισκέφτηκε τον χώρο πέρσι σε μια επίσκεψη με μητέρες στο Maurice Wohl Clinical Neuroscience Institute.

Με τις φήμες για τις σχέσεις ανάμεσα στην Kate και τη συννυφάδα της, Meghan, να οργιάζουν, αυτή η κίνηση της βασίλισσας έχει τη δική της βαρύτητα, αν και γενικώς, παρατηρούμε ότι η Ελισάβετ, η οποία πρόσφατα προκάλεσε ανησυχία όταν εμφανίστηκε με μελανιασμένα χέρια, κρατά μια ουδέτερη σχέση σε ότι αφορά στις συζύγους των εγγονιών της.