Meghan και Harry: Η γέννηση του μωρού τους βήμα βήμα

16.04.2019
Meghan και Harry: Η γέννηση του μωρού τους βήμα βήμα
Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα μεγάλη άφιξη στη βρετανική βασιλική οικογένεια έχει ήδη ξεκινήσει καθώς πλησιάζουμε στην 21η Απριλίου που φέρεται ως η πιο πιθανή ημερομηνία τοκετού.

Για την ιστορία μάλιστα να σημειώσουμε και μερικές πιθανές συμπτώσεις που μπορεί να συμβούν ανάλογα με την ημέρα που θα "αποφασίσει" να έρθει το γαλαζοαίματο μικρούλι.

Αν, λοιπόν, όντως το #babysussex γεννηθεί την ερχόμενη Κυριακή, τότε τα γενέθλιά του θα συμπέσουν με αυτά της προγιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία φέτος, στις 21 Απριλίου θα συμπληρώσει τα 93 χρόνια ζωής.

Αν πάλι το μωράκι γεννηθεί στις 23 Απριλίου, τότε θα έχει την ίδια μέρα γενέθλια με τον εξάδελφό του, πρίγκιπα Louis που φέτος, εκείνη την ημέρα θα σβήσει το πρώτο κεράκι της ζωής του.

Και μια τρίτη σύμπτωση αφορά στην περίπτωση που το μωράκι αργήσει περισσότερο από το αναμενόμενο και γεννηθεί στις 2 Μαΐου, ημέρα γενεθλίων της εξαδέλφης του πριγκίπισσας Charlotte που φέτος γίνεται τεσσάρων ετών.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το σίγουρο είναι πως εμείς θα το μάθουμε καναδυό μερούλες αργότερα.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι πριν από μερικές ημέρες, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αποφάσισαν να μοιραστούν αυτή τη σημαντική στιγμή τους αφού τη ζήσουν πρώτα αυστηρά ιδιωτικά.

Από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα λοιπόν, έχουμε να περιμένουμε τα εξής:

Μόλις γεννηθεί το πρώτο παιδί του Harry και της Meghan, λοιπόν, δεν θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, όπως συνέβη και με τα τρία παιδιά του William και της Kate.

Δεν θα είναι γνωστό καν το μέρος που έχουν επιλέξει για την υψηλή άφιξη. Δεν θα έχουμε παρουσίαση του μωρού στα σκαλοπάτια, δεν θα ακούσουμε τον royal ντελάλη να ενημερώνει για τα ευχάριστα.

Προφανώς η βασίλισσα θα είναι και πάλι η πρώτη που θα ενημερωθεί και στη συνέχεια τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ, όπως έχει ήδη ειπωθεί, η Meghan θα έχει στο πλευρό της τη μητέρα της, η οποία βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για εκείνη.

Δυο μέρες μετά -ή αργότερα αν η Meghan δεν έχει αναρρώσει πλήρως- θα υπάρξει ένα photocall στο Windsor Castle, πιθανότατα στο Frogmore House, όπου ο Harry και η Μeghan πόζαραν γαι τις φωτογραφίες του αρραβώνα και του γάμου τους. Εκεί, θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα μία κάμερα, ένας φωτογράφος και ένας δημοσιογράφος οι οποίοι θα ακούσουν τα σύντομα λόγια που το ζευγάρι θα έχει να πει παρουσιάζοντας -με το καλό- το μωράκι τους στο κοινό, θα τους φωτογραφίσουν και θα φύγουν για να μοιράσουν το υλικό σε όλο τον κόσμο που, λογικά, θα αδημονεί.

Εμείς είμαστε έτοιμοι! Με το καλό να έρθει και αυτό το πριγκιπόπουλο. Ή... αυτά τα πριγκιπόπουλα, γιατί, εδώ που τα λέμε... την έχουμε αποκλείσει την περίπτωση των διδύμων; Για να δούμε...