Babysussex: 3 σημάδια που δείχνουν ότι η Meghan έχει ήδη γεννήσει

19.04.2019
Babysussex: 3 σημάδια που δείχνουν ότι η Meghan έχει ήδη γεννήσει
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει -αν και κάπως αόριστα- βάσει της σκόπιμα ελλειπούς πληροφόρησης που έχουμε για το πολυαναμενόμενο ευτυχές γεγονός. Δεν είναι λίγοι όμως από τους απανταχού royal fans που διαβάζουν τα σημάδια και είναι πεπεισμένοι ότι το πριγκιπόπουλο έχει ήδη φτάσει.

Ιδού τα στοιχεία που έχουν εντοπιστεί ως... "ύποπτα".

1. Η ανάρτηση του ζεύγους στα social media πριν από τρεις μέρες
Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκαναν στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram, o Harry και η Meghan ευχαρίστησαν δημόσια όσους έσπευσαν -κατόπιν δικής τους προτροπής- να κάνουν δωρεές στα ιδρύματα και τους σκοπούς που εκείνοι υποστηρίζουν.
"Εκ μέρους του δούκα και της δούκισσας τους Sussex (και του Baby Sussex) σας ευχαριστούμε πολύ", έγραψαν κάπου στη λεζάντα και οι συναγερμοί χτύπησαν. Λες;

2. Ο προσωπικός της μακιγιέρ βρίσκεται στο Λονδίνο εδώ και μια εβδομάδα
Ο Daniel Martin [φωτό επάνω] είναι προσωπικός φίλος της Meghan από τα χρόνια των Suits και ήταν εκείνος που επιμελήθηκε το look της όταν ντύθηκε νυφούλα τον περασμένο Μάιο. Φυσικά ήταν παρών και στο baby shower που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα και ένα story που μοιράστηκε την περασμένη εβδομάδα τον "τοποθέτησε" στο Windsor, στη γειτονιά του royal ζεύγους δηλαδή, οι οποίοι μένουν στο Frogmore Cottage εκεί κοντά. Η παρουσία αυτή του Martin "αξιολογείται" αναλόγως και συνυπολογίζεται με τα υπόλοιπα στοιχεία.

3. Η άδεια μητρότητας της Meghan
Η τελευταία φορά που η δούκισσα του Sussex πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση ήταν στις 19/3 όταν επισκέφτηκε με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry το New Zealand House για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της, ύστερα από τις αιματηρές επιθέσεις που είχαν συνταράξει τη φίλη χώρα, την προηγούμενη μέρα. Επρόκειτο όμως για μια έκτακτη και ανεπίσημη εμφάνιση καθώς τυπικά η άδεια της Meghan είχε ξεκινήσει λίγες μέρες νωρίτερα, στις 14/3.
Αν κάποιος κρίνει από την περίπτωση της Kate η οποία σε κάθε εγκυμοσύνη γέννησε 30 μέρες (πάνω κάτω) μετά την έναρξη της άδειας, βγάζει τα συμπεράσματά του.

Υπάρχει και ένα τέταρτο στοιχείο που αφορά στο κάπως πιο "ελαφρύ" πρόγραμμα του πρίγκιπα Harry αυτό τον καιρό αλλά δεν είναι ξεκάθαρο. Ο 34χρονος γαλαζοαίματος είχε δυο ιδιωτικές συναντήσεις την περασμένη Τρίτη στο παλάτι, όμως από εδώ και πέρα η ατζέντα του, λέγεται ότι είναι κενή καθώς πρόκειται να βγει και εκείνος σε άδεια πατρότητας.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, όπως εκείνοι δεσμεύτηκαν ότι θα την κάνουν. Με τον δικό τους τρόπο, όπως τα κάνουν όλα, έτσι κι αλλιώς.