Η πριγκίπισσα Eυγενία έκανε δημόσια εμφάνιση μαζί με τη βασίλισσα για μια πολύ ειδική περίσταση

19.04.2019
Η πριγκίπισσα Eυγενία έκανε δημόσια εμφάνιση μαζί με τη βασίλισσα για μια πολύ ειδική περίσταση
Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι περιμένει το πρώτο της παιδί

Η πριγκίπισσα Eυγενία έκανε μια σπάνια εμφάνιση σε μια επίσημη εκδήλωση μαζί με τη γιαγιά της βασίλισσα Ελισάβετ, στην τελετή για την Μεγάλη Πέμπτη των Καθολικών.

Η Ευγενία επέστρεψε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου παντρεύτηκε το περασμένο φθινόπωρο, για την ετήσια γιορτή όπου η βασίλισσα μοιράζει χρήματα στoυς πιστούς της κοινότητας.

Όταν η Βασίλισσα έφτασε στη βόρεια πόρτα του παρεκκλησίου μαζί με την εγγονή της, παρουσιάστηκαν με παραδοσιακά μπουκέτα λουλουδιών – τα οποία στην αρχαιότητα απομάκρυναν τις δυσάρεστες μυρωδιές - πριν καθίσουν στις θέσεις τους στο εκκλησίασμα.

Η Βασίλισσα φορούσε ένα φόρεμα με λουλούδια, Stewart Pravin, που ταίριαζε με το καπέλο της από τον οίκο Rachel Trevor-Morgan και μια αυστραλιανή καρφίτσα, ενώ η εγγονή της ήταν ντυμένη με ένα μπλε και λευκό φόρεμα.

Ωστόσο, οι φήμες που θέλουν την πριγκίπισσα και το νέο σύζυγό της, Jack Brooksbank να περιμένουν το πρώτο τους παιδί, δίνουν και παίρνουν. Το ζεύγος βέβαια αναγκαστικά πρέπει να κρατήσει κρυφή αυτή την υπέροχη είδηση μέχρι η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry ανακοινώσoυν τη γέννηση του μωρού τους.

Η 29χρονη Ευγενία ήρθε κοντά με τη βασίλισσα όταν η γιαγιά της, άνοιξε το Great North Museum στο Νιουκάστλ το 2009 μαζί με τον δούκα του Εδιμβούργου.

Η τότε 19χρονη πριγκίπισσα μελετούσε αγγλικά, ιστορία της τέχνης και πολιτική στο πανεπιστήμιο της πόλης.