Η Μeghan γεννάει: Ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι

06.05.2019
Η Μeghan γεννάει: Ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι
Η δούκισσα του Sussex βρίσκεται από το πρωί σε διαδικασία τοκετού.

Ώρα μηδέν λοιπόν. Η στιγμή που περιμέναμε εδώ και μέρες έφτασε. Το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan... έρχεται.

Πληροφορίες που έρχονται από το παλάτι αναφέρουν ότι ο τοκετός ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (6/5/2019), ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της συζύγου του και μια αναμένεται επίσημη ανακοίνωση εντός ολίγου.

Περισσότερα πράγματα δεν γνωρίζουμε ακόμη. Η Meghan μπορεί να γεννά στο σπίτι της στο Frogmore Cottage, όπως λέγεται ότι ήθελε, ή σε κάποιο μαιευτήριο κοντά στο Windsor, ενώ το φύλο του μωρού δεν είναι ακόμη γνωστό.

Γεγονός είναι πάντως πως το μωρό που θα γεννηθεί θα είναι το πρώτο παιδί μικτής φυλής που θα γεννηθεί στη νεότερη ιστορία της βρετανικής μοναρχίας και θα καταλάβει την έβδομη θέση στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο μετά τον παππού Κάρολο, τον θείο William, τα τρία ξαδέλφια του και τον μπαμπά Ηarry.

Συναγερμός λοιπόν στη Βρετανία! Έρχεται το πριγκιπόπουλο. Ή μήπως πρόκειται για.... πριγκιπόπουλΑ;;;

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι η ανακοίνωση θα έρθει πρώτα από τον επίσημο λογαριασμό του ζεύγους στο Instagram και μετά από τα υπόλοιπα royal accounts.