Μπάκινχαμ: Η ανακοίνωση του παλατιού για τη γέννα της Meghan

03.05.2019
Μπάκινχαμ: Η ανακοίνωση του παλατιού για τη γέννα της Meghan
Η έντονη φημολογία εξανάγκασε -κατά κάποιον τρόπο- την απάντηση

Η άφιξη του babysussex έχει ανάψει φωτιές στα στοιχήματα με τα επικρατέστερα σενάρια να θέλουν το μωρό να έχει ήδη γεννηθεί. Ο Harry και η Meghan ανακοίνωσαν πριν από λίγες μέρες ότι "αποφάσισαν να κρατήσουν τα σχέδιά τους σχετικά με την άφιξη του μωρού τους, ιδιωτικά".

"Ο δούκας και η δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν τα συγκλονιστικά νέα με όλους αφού πρώτα έχουν την ευκαρία να γιορτάσουν ιδιωτικά ως μια νέα οικογένεια", διαβάσαμε μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση.

Μεγάλο κομμάτι των βρετανικών ΜΜΕ αλλά και του απλού κόσμου εξοργίστηκε από την απόφαση αυτή και γενικά τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρήθηκε ένα κλίμα "πολεμικής" και φημολογίας που ανάγκασε το παλάτι να απαντήσει σχετικά, αντίθετα με τη γενική τακτική και την απόσταση που κρατά από την προσωπική ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Με δήλωσή του στο CBS News χθες το πρωί, λοιπόν, το παλάτι διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι η Meghan έχει ήδη γεννήσει ενώ ξεκαθαρίζει ότι όταν ξεκινήσει ο τοκετός το κοινό θα ενημερωθεί σχετικά.

Αναμένουμε λοιπόν.

Πάντως, αίσθηση προακαλεί η είδηση ότι ο μέλλον μπαμπάς ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στην Ολλανδία στις 8 και 9 Μαΐου. Άρα, το μωράκι πότε το περιμένουμε; Λίγο πριν ή αμέσως μετά; Θα δείξει.