O πρίγκιπας Harry ανακοινώνει τη γέννηση του γιου του - Ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα [video]

06.05.2019
O πρίγκιπας Harry ανακοινώνει τη γέννηση του γιου του - Ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα [video]
Η λέξη πανευτυχής μάλλον τον αδικεί! Είναι η προσωποποίηση αυτού που λέμε "γελούν και τα μουστάκια του".

Γονείς έγιναν πριν από λίγες ώρες ο πρίγκιπας Harry και η Μeghan Markle και μετά την επίσημη ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram, ήρθε και μια πιο προσωπική από τον ίδιο τον πανευτυχή πατέρα που δεν μπορούσε να κρύψει αφενός τη χαρά του για την άφιξη του γιου του, αφετέρου τον θαυμασμό του για τη γυναίκα του -και όλες τις γυναίκες του κόσμου!

Έξω από το Windsor Castle συνάντησε του δημοσιογράφους που τον περίμεναν με αγωνία ο Harry και με πρόσωπο που πραγματικά έλαμπε από ευτυχία είπε τα εξής:

"Είμαι πανευτυχής που ανακοινώνω ότι η Meghan και εγώ υποδεχτήκαμε ένα αγοράκι σήμερα το πρωί, ένα πολύ υγιές αγοράκι. Μητέρα και βρέφος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ήταν πραγματικά η πιο συγκλονιστική εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Πώς μπορεί η όποια γυναίκα να κάνει κάτι τέτοιο με ξεπερνά, όμως είμαστε και οι δυο ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες γαι την αγάπη και τη στήριξη που λαμβάνουμε από όλους εδώ. Ήταν υπέροχο και θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους".

Στη συνέχεια, ο Ηarry επιβεβαίωσε ότι παρόλο που είχαν αρκετό χρόνο να το σκεφτούν, δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε όνομα και ότι, όπως το είχαν προγραμματίσει, θα "τα πουν" όλοι μαζί ως οικογένεια "και θα δείτε και το μωρό" σε δυο μέρες!

Στο τέλος του βίντεο μιλά και για την εμπειρία της γέννας αυτής καθαυτής. "Δεν είχα παραβρεθεί σε άλλες. Ήταν η πρώτη μου", είπε χαρακτηριστικά. "Είμαι απίστευτα περήφανος για τη σύζυγό μου", συμπλήρωσε μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε και επέστρεψε στους δικούς του.

Ιδού και το βίντεο: