BabySussex: Η γέννηση του πριγκιπόπουλου και η απίστευτη σχέση που έχει με τον George Clooney

06.05.2019
BabySussex: Η γέννηση του πριγκιπόπουλου και η απίστευτη σχέση που έχει με τον George Clooney
Ο γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan γεννήθηκε σήμερα. Ε... ο George έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει να γίνει νονός. Ιδού γιατί:

6 Μαΐου η ημερομηνία γέννησης του babysussex! 6 Μαΐου και τα γενέθλια του George Clooney, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 58 χρόνια ζωής.

Η φιλική σχέση του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη με το πριγκιπικό ζεύγος είναι γνωστή ενώ ο ίδιος έχει υποστηρίξει ανοιχτά τη δούκισσα του Sussex έναντια στην επίθεση που δέχεται από μεγάλη μερία των ΜΜΕ -και όχι μόνο.

Το ζεύγος Clooney ήταν στη λίστα με τους χολιγουντιανούς εκπροσώπους που παραβρέθηκαν στον γάμο του royal ζεύγους τον περασμένο Μάιο [φωτό επανω] ενώ η Amal παραβρέθηκε στο λαμπερό babyshower που διοργάνωσαν οι φίλες της Meghan στη Νέα Υόρκη πριν από τρεις μήνες.

Τώρα προκύπτει ότι ο George και το royal βρέφος, το οποίο περιμένουμε να δούμε σε δυο μέρες, όπως ενημέρωσε επίσημα ο τρισευτυχισμένος πατέρας του, μοιράζονται την ίδια μέρα γενεθλίων!

Μήπως αυτό το στοιχείο κάνει πολύ πιο ισχυρή την "υποψηφιότητα" των Clooney στη "μάχη" για μια θέση στη λίστα με τους νονούς του μωρού; Θα δείξει. Εμείς απλά καταθέτουμε το στοιχείο και αναμένουμε.