Thomas Markle: Η ευχή του πατέρα της Meghan για τον royal εγγονό του προκαλεί εντύπωση

07.05.2019
Thomas Markle: Η ευχή του πατέρα της Meghan για τον royal εγγονό του προκαλεί εντύπωση
Ο μη γαλαζοαίματος παππούς του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας έχει κάτι να πει. Δεν το περιμέναμε έτσι ακριβώς όμως -ομολογούμε!

Η Μeghan Markle έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο της, πρίγκιπα Harry χθες (6/5/2019) κάνοντας τη μητέρα της Doria Ragland γιαγιά για πρώτη φορά και τον πατέρα της, Thomas, παππού για τέταρτη.

Μέσα από την ανακοίνωση του παλατιού μάθαμε ότι οι πρώτοι που ενημερώθηκαν για την "άφιξη" του νεαρού ήταν η βασίλισσα και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η μητέρα της Meghan και τα τρία αδέλφια της πριγκίπισσας Diana, γεγονός που, παρεμπιπτόντως, ερμηνεύτηκε ως μια κίνηση τιμής προς την τόσο πρόωρα χαμένη μητέρα του Harry.

Ούτε λόγος για τον πατέρα της Meghan στην ανακοίνωση. Φυσικό επακόλουθο, βέβαια καθώς ο Thomas "έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του" με τα όσα έκανε λίγο πριν από τον γάμο της κόρης του.

Οι σχέσεις ανάμεσα στον κύριο Markle και την κόρη του, αλλά και τη νέα οικογένειά της, είναι πολύ πιθανό να μην ανακάμψουν ποτέ γεγονός που παρόλο που ο ίδιος στην αρχή προσπάθησε να "παλέψει" με διάφορες βαρύγδουπες δηλώσεις στον Τύπο, φαίνεται να αποδέχεται κάπως. Ή απλώς αποφάσισε να... λουφάξει μέχρι νεοτέρας. Έστω... Η αλήθεια πάντως είναι πως ο 74χρονος πατέρας της δούκισσας του Sussex έκανε δηλώσεις σχετικά με τη γέννηση του εγγονού του, από το σπίτι του στο Rosarito του Μέξικο όπου βρίσκεται. Και ξάφνιασε με τη συγκαταβατικότητά του. Ιδού:

Είμαι κατενθουσιασμένος που μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας.
Είναι περήφανος που ο νέος μου εγγονός γεννήθηκε ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και είμαι σίγουρος ότι θα μεγαλώσει για να υπηρετήσει το στέμα και τον λαό της Βρετανίας με χάρη, αξιοπρέπεια και τιμή.
Ο Θεός να ευλογεί το παιδί και του εύχομαι υγεία και ευτυχία, και συγχαρήρια στην υπέροχη κόρη μου δούκισσα του Sussex και τον πρίγκιπα Harry -και Ο Θεός να έχει καλά τη βασίλισσα (σ.σ. God save the Queen η ακριβής έκφραση που χρησιμοποίησε)

Πηγή της εφημερίδας "The Sun", που μεταδίδει την είδηση, αναφέρει ότι ο Thomas Markle επιθυμεί διακαώς να τα ξαναβρεί με την κόρη του, με την οποία δεν έχει καμία επικοινωνία από το καλοκαίρι και μετά, εξ ου και η προσπάθειά του να χαμηλώσει τους τόνους. Κάτι σαν... λευκή σημαία, ένα πράγμα!

"Ελπίζει κάτι να αλλάξει, όμως κατά βάθος θεωρεί πιο πιθανό να μη δει ποτέ στη ζωή του από κοντά τον εγγονό του", συνεχίζει η πηγή, και μάλλον... κάτι ξέρει!

Εμείς προς το παρόν, περιμένουμε, αύριο -το πιθανότερο- να δούμε πρώτη φορά το πρόσωπο του μικρού πρίγκιπα. Το ίδιο και ο παππούς Thomas!