BabySussex: Έτσι ευχήθηκαν οι θείοι William και Kate για τη γέννηση του ανιψιού

07.05.2019
BabySussex: Έτσι ευχήθηκαν οι θείοι William και Kate για τη γέννηση του ανιψιού
Η ανάρτηση στα social media ήταν ακριβώς αυτή που περιμέναμε.

Η Meghan γέννησε χθες (6/5/2019) τα ξημερώματα το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, ο οποίος ανακοίνωσε τα ευχάριστα με έναν μοναδικό τρόπο!

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση όλοι έσπευσαν να συγχαρούν το royal ζεύγος για τον γιο τους, τον οποίο, παρεμπιπτόντως θα δει όλος ο κόσμος αύριο, όπως μας ενημέρωσε ο γαλαζοαίματος "χαζομπαμπάς", όλο χαμόγελο!

Αυτό που περιμέναμε, φυσικά, ήταν να δούμε πώς θα αντιμετώπιζαν το γεγονός οι θείοι William και Kate. Και να που χθες το βράδυ, 15 ώρες περίπου μετά τη γέννηση του πριγκιπόπουλου υπήρξε αντίδραση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

Με ένα repost, στην ουσία, τη ανάρτησης που είχαν κάνει ο Harry και η Meghan μέσα από τον δικό τους λογαριασμό ευχήθηκαν οι Cambridges.

"O δούκας και η δούκισσα του Cambridge είναι πανευτυχείς με τα νέα για τη γέννηση του γιου του δούκα και της δούκισσας του Sussex σήμερα και ανυπομονούν να γνωρίσουν από κοντά την πιο πρόσφατη άφιξη στην οικογένεια", γράφει στη λεζάντα πριν την αναδημοσίευση της λεζάντα της ανάρτησης που λέγαμε.

Τόσο όσο... Αυτό ακριβώς που περιμέναμε, με δεδομένο το πιο "στημένο", γενικότερα, προφίλ του ζεύγους που, αντίθετα με τους "μικρούς" δούκες, κάποια στιγμή θα γίνουν βασιλείς. Αναμενόμενη λοιπόν αυτή η αντίδραση. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι ίσως θα την περιμέναμε λίγο νωρίτερα. Έστω!!!

Ιδού η ανάρτηση και φυσικά περιμένουμε, όπως όλοι, την πρώτη φωτογραφία του BabySussex αύριο -κατά πάσα πιθανότητα.

Ζωή Κίττα