Ο William και η Kate μιλούν on camera για τον ανιψιό τους και το όνομά του [video]

08.05.2019
Ο William και η Kate μιλούν on camera για τον ανιψιό τους και το όνομά του [video]
Σε μεγάλα κέφια οι royal θείοι μίλησαν με πολλή αγάπη -και χιούμορ- για το νέο μέλος της οικογένειας.

Εν αναμονή της πρώτης εικόνας του BabySussex, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, τα μέλη της οικογένειας μιλούν για τη νέα... άφιξη.

Είχαμε τα σχόλια του πατέρα της Meghan και της βασίλισσας Ελισάβετ και τώρα έχουμε δηλώσεις από τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge, οι οποίοι μίλησαν σχετικά στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησαν χθες στο Greenwich του νότιου Λονδίνου.

Αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους εκεί, ο William και η Kate, η οποία, παρεμπιπτόντως ήταν για ακόμη μία φορά κομψότατη με τη μαρινιέρα της και την κόκκινη τσάντα που έκανε τη διαφορά- οδηγήθηκαν μπροστά από δημοσιογράφους και απάντησαν ερωτήσεις τους σχετικά με το νεογέννητο ανιψάκι τους, φυσικά.

Πρώτος ο William μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του τονίζοντας ότι "ανυπομονεί να δει από κοντά το μωρό τις επόμενες μέρες, αμέσως μόλις τα πράγματα ηρεμήσουν". Και στη συνέχεια έκανε και την πλακίτσα για τον... νέο πατέρα -ως παλιός εκείνος!

"Χαίρομαι ιδιαιτέρως που καλωσορίζω τον αδελφό μου στην κοινότητα στέρησης ύπνου που σημαίνει το να είναι κάποιος γονιός", είπε γελώντας παροτρύνοντας τη σύζυγό του να πει κι εκείνη δυο λόγια. Και είπε τα εξής:

"Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, ειδικά καθώς μόλις γιορτάσαμε τα γενέθλια του Louis και της Charlotte! Είναι μια πανέμορφη εποχή του χρόνου για να κάνεις παιδί. Η άνοιξη είναι παντού!", συμπλήρωσε η Kate κι εμείς αναρωτιόμαστε αν η επόμενη άνοιξη τη βρει κι εκείνη με το τέταρτο παιδί της. Δεν είναι αργά! Εξάλλου η Meghan, που για την ιστορία είναι μεγαλύτερη από εκείνη, μόλις έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Θα δείξει

Προς το παρόν, ιδού το βίντεο με τους δούκες να μιλούν για το babySussex για του οποίου το όνομα, όπως ξεκαθαρίζουν, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα: