Σήμερα θα δούμε τον γιο του Harry και της Meghan - Πότε ακριβώς και γιατί;

08.05.2019
Σήμερα θα δούμε τον γιο του Harry και της Meghan - Πότε ακριβώς και γιατί;
Η αντίστροφη μέτρηση για την "επίσημη πρώτη" του babySussex έχει αρχίσει!

Στην πρώτη του συνέντευξη ως πατέρας, ο πρίγκιπας Harry ενημέρωσε -μεταξύ άλλων- όλο τον κόσμο ότι σε δύο μέρες από εκείνη τη στιγμή θα έβλεπαν τον γιο του. Σήμερα, δηλαδή!

Και καθώς η ώρα περνά και οι ειδήσεις καταφθάνουν σωρειδόν και από όλες τις κατευθύνσεις, συγκεντρώσαμε όλα τα στοιχεία, μετρώντας κι εμείς αντίστροφα.

Σύμφωνα με την DailyMail λοιπόν, η "επίσημη πρώτη" του βασιλικού μωρού θα πραγματοποιηθεί στις 7:40 EST, δηλαδή 15:40 ώρα Ελλάδας, την ίδια ώρα, περίπου, δηλαδή που έγινε και η ανακοίνωση της γέννησης του μωρού πριν από δυο μέρες (6/5/2019)

Η ώρα αυτή, φυσικά, δεν επιλέγεται τυχαία καθώς οι royal parents θέλουν να "καλύψουν" όλες τις... ζώνες στον πλανήτη!

Πιο συγκεκριμένα εκείνη την ώρα η στενή φίλη της Meghan -και επί χρόνια στενή συνεργάτης της Oprah Winfrey, για την ιστορία- θα βρίσκεται στον "αέρα" με την πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή της στο τηλεοπτικό κανάλι CBS. Τυχαίο; Ούτε κατά διάνοια!

Προφανώς η δούκισσα του Sussex θέλει να δώσει πρόσβαση σε αμερικανικά όσο και σε βρετανικά δίκτυα με πληροφορίες εκ των έσω να μεταφέρουν ότι στην πολυαναμενόμενη αυτή πρώτη συνάντηση με το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, θα παραβρίσκονται τηλεοπτικά συνεργεία του UK's Press Association, του Sky αλλά και του αμερικανικού δικτύου CBS που θα δώσουν υλικό σε όλους τους άλλους!

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν αντιδράσεις από άλλα δίκτυα, πως το ABC και το NBC, όμως, προφανώς ο κύβος ερρίφθη!

Εμείς -όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος- απλά περιμένουμε, με τον Harry και την Meghan να τα κάνουν όλα, ακόμη μια φορά... their way! Μαγκιά τους!

Ζωή Κίττα