Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι έξαλλος με την Sarah Ferguson

11.05.2019
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι έξαλλος με την Sarah Ferguson
Δεν μπορεί να τη συγχωρήσει ο πρώην πεθερός!

Δεν είναι μυστικό ότι η συμπεριφορά της μετά το δημόσιο - και πολύ δύσκολο- διαζύγιο της από τον πρίγκιπα Αndrew, έκανε πολλούς στην βασιλική οικογένεια να γυρίσουν την πλάτη τους στην κοκκινομάλλα Sarah.

Αλλά ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν αυτός που εξοργίστηκε περισσότερο με όσα έκανε η Fergie και δεν την έχει ακόμα συγχωρήσει.

Η μητέρα της πριγκίπισσας Eugenie και της πριγκίπισσας Beatrice, χώρισε τον πρίγκιπα Αndrew το 1996, ωστόσο, το ζευγάρι λέγεται ότι είναι κοντά στην αναζωπύρωση της σχέσης του αφού έμειναν στενοί φίλοι για χρόνια.

Παρά τη ρομαντική επανένωση τους αν και ακόμα στα χαρτιά για την Fergie και τον Andrew, υπάρχει ένα εξέχον μέλος της οικογένειας που αντιστέκεται έντονα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και αυτό είναι ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Σύμφωνα με ένα νέο ντοκιμαντέρ στο Channel 5 με τίτλο «The Royal Family at War» (Η Βασιλική Οικογένεια σε Πόλεμο), ο δούκας του Εδιμβούργου λέγεται ότι έβγαλε καπνούς, όταν κυκλοφόρησαν εξαιρετικά υπαινικτικές φωτογραφίες από το St. Tropez, που απεικόνιζαν την Fergie με έναν άντρα που ισχυρίστηκε τότε ότι ήταν ο «οικονομικός σύμβουλος» της. Όλο αυτό μόλις πέντε μήνες μετά την ανακοίνωση του δούκα του York, ότι χώρισε από τη Ferguson.

Οι φωτογραφίες έδειχναν τη δούκισσα του York να φιλάει τον Τεξανό εκατομμυριούχο John Bryan και σε μια από τις φωτογραφίες εμφανιζόταν ο ίδιος να πιπιλάει τα δάχτυλα των ποδιών της.

Η συγγραφέας και δημοσιογράφος που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, Katie Nicholl, δήλωσε για το περιστατικό: «Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε μια θερμή σχέση με τον πεθερό της, αλλά από εκείνη την στιγμή ο δούκας του Εδιμβούργου ποτέ δεν συγχώρεσε τη Sarah για την ντροπή και την ταπείνωση που προκάλεσε.

Η Nicholl συνέχισε: «Η Sarah δεν ήταν από τότε, ποτέ ευπρόσδεκτη στο Balmoral και δεν πέρναγε ούτε τα Χριστούγεννα με την βασιλική οικογένεια. Ήταν απόκληρη».