Η συγκινητική αλήθεια για την παιδική ηλικία της πριγκίπισσας Ευγενίας

17.05.2019
Η συγκινητική αλήθεια για την παιδική ηλικία της πριγκίπισσας Ευγενίας
Με την πρώτη ματιά, η πριγκίπισσα Ευγενία είναι μια νέα γυναίκα με τον κόσμο στα πόδια της.

Η 29χρονη κόρη του πρίγκιπα Αndrew και της Sarah Ferguson, παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο, τον επί πολλά χρόνια αγαπημένο της Jack Brooksbank σε ένα παραμυθένιο βασιλικό γάμο, βγαλμένο κατ 'ευθείαν από ένα βιβλίο της Disney.

Πριν από λίγες μέρες η Ευγενία, η οποία ασχολείται έντονα με τη φιλανθρωπία, ανακοίνωσε την στήριξή της στο Horatio Garden, μια οργάνωση που δημιουργεί παρτέρια για τα κέντρα φροντίδας σπονδυλικής στήλης του NHS και τη συγκίνησε πολύ που το έκανε.

Γιατί; Η εγγονή της βασίλισσας Eλισάβετ δεν έζησε πάντα τη ζωή της πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι.

Στην τρυφερή ηλικία των 12, η Ευγενία υποβλήθηκε σε διορθωτική χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη για τη θεραπεία της σκολίωσης, όπου τοποθετήθηκαν δύο ράβδοι τιτανίου 20 πόντων σε κάθε πλευρά της σπονδυλικής της στήλης.

Η εγχείρηση της άφησε μια μεγάλη ουλή στην πλάτη της και η πριγκίπισσα παραδέχθηκε ότι στην αρχή έκανε «τα πάντα για να την κρύψει».

Η Ευγενία χρειάστηκε λίγο χρόνο για να δεχτεί το νέο της σώμα και όλα αυτά που ήρθαν με αυτό.

Θυμάται ότι αισθανόταν θυμωμένη για τη νέα της πραγματικότητα, που την άφηνε αβέβαιη για το αν θα μπορούσε ποτέ να πάρει μέρος σε αθλήματα ή να τρέξει ξανά.

Η Ευγενία πήγε στο γάμο υπερήφανη, με ένα φόρεμα που αποκάλυπτε την πλάτη της και το σημάδι στη σπονδυλική της στήλη, φορώντας ένα νυφικό που έραψε για εκείνη ο Peter Pilotto.

Σε μια συνέντευξη πριν από το γάμο της πέρυσι, είπε: «Νομίζω ότι μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την ομορφιά. Μπορείτε να δείξετε στον κόσμο τις ουλές σας και νομίζω ότι είναι πραγματικά ξεχωριστό να το αντιμετωπίζεις».

Μάλιστα, η αδελφή της πριγκίπισσας, Beatrice κάλεσε στον γάμο και τον χειρουργό που θεράπευσε τη σκολίωση της Ευγενία για να δώσει το παρόν σε αυτή τη μεγάλη ημέρα και να είναι δίπλα στον Jack.