Πρώτη επέτειος για τον Harry και την Meghan - Η πιο γλυκιά στιγμή της τελετής [video]

18.05.2019
Πρώτη επέτειος για τον Harry και την Meghan - Η πιο γλυκιά στιγμή της τελετής [video]
Ποιος ξεχνάει τη γλυκιά ανησυχία του πρίγκιπα πριν υποδεχτεί την αγαπημένη του στην εκκλησία. Αύριο συμπληρώνουν έναν χρόνο παντρεμένοι και ήδη στην οικογένειά τους είναι... τρεις!

Ο πρίγκιπας Ηarry και η Μeghan Markle ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου του 2018 στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor της Αγγλίας. Υπήρχαν άπειρες αξέχαστες στιγμές από την ημέρα του γάμου του βασιλικού ζευγαριού, αλλά μερικές από τις πιο γλυκές ήρθαν από τον ίδιο τον Ηarry. Θυμάσαι τότε που ευχαρίστησε τον πρίγκιπα Κάρολο που παρέδωσε τελικά τη Meghan του; Και όταν σήκωσε το πέπλο της Meghan και της είπε πόσο όμορφη είναι; Παρακαλώ πες μου ότι δεν έχεις ξεχάσει και το σέξι δάγκωμα των χειλιών... Θυμήσου το στο 0:22 του βίντεο που ακολουθεί

Ωστόσο μια στιγμή που ίσως να έχασες την πρώτη φορά, ήταν μια χαρακτηριστική της αγάπης του για τη Meghan. Καθώς ο Harry καθόταν κοντά στην Αγία Τράπεζα πριν την τελετή, με τον αδερφό του και κουμπάρο του, πρίγκιπα William, άκουσε ξαφνικά τα επιφωνήματα του κόσμου - αφού υπήρχαν χιλιάδες θεατές έξω - που υποδέχονταν τη Μeghan στο παρεκκλήσι. Οι κάμερες έπιασαν τον δούκα του Sussex με μια ανησυχητική έκφραση να ψιθυρίζει στον αδελφό του: «Ελπίζω ότι η Meghan είναι εντάξει». Είναι συγκινητικό το πόσο προστατευτικός είναι ο Ηarry, για την Meghan, ειδικά από τότε που ξεκίνησε τη νέα, πιο high profile ζωή της ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Το στιγμυότυπο στο δεύτερο λεπτό του επόμενου βίντεο...

Όσοι παρακολούθησαν τον γάμο θα θυμούνται την Meghan να κάνει τη θρυλική της πορεία μόνη της στο διάδρομο, πριν να τη συνοδεύσει ο πρίγκιπας Κάρολος, στο υπόλοιπο της διαδρομής. H Meghan και ο Harry αντάλλαξαν όμορφους όρκους πριν μοιραστούν ένα φιλί και ξεκινήσουν και επίσημα την κοινή ζωή τους. Και πριν από την πρώτη επέτειο του γάμου τους, έχουν ακόμη περισσότερα να γιορτάσουν με την πρόσφατη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, του Archie.

Η Meghan βρήκε πραγματικά τον πρίγκιπα της!

Νικολέτα Μακρή