Ο William, η Kate, o Κάρολος και η Καμίλα γνώρισαν τον μικρό Archie, όμως... κάτι δεν πάει καλά!

17.05.2019
Ο William, η Kate, o Κάρολος και η Καμίλα γνώρισαν τον μικρό Archie, όμως... κάτι δεν πάει καλά!
Οι γαλαζοαίματοι θείοι και παππούδες του νεογέννητου δεν ήταν στο Λονδίνο την ημέρα που γεννήθηκε, οπότε η πρώτη γνωριμία καθυστέρησε λίγο. Μέχρι εδώ καλά...

Το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle γεννήθηκε στις 6 Μαΐου. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, έχοντας, προφανώς, αναλάβει να περάσουν τη βασιλική οικογένεια σε μια νέα, ψηφιακή εποχή, ανακοίνωσαν το χαρμόσυνο νέο μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram, όπου λίγο αργότερα μοιράστηκαν και τις πρώτες δηλώσεις του πρίγκιπα Harry ως πατέρα.

Ο νεαρός, που πήρε το όνομα Archie Harrison Mountbatten-Windsor, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του δυο μέρες μετά τη γέννησή του, γεγονός που επίσης οι γονείς του μοιράστηκαν μέσω Instagram.

Λίγες ώρες αργότερα το ζεύγος μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία μέσω social media όπου οι δυο τους παρουσίαζαν το μωρό στη βασίλισσα. Το όγδοο δισέγγονό της, για την ιστορία. Παρόντες σε αυτή την οικογενειακή στιγμή ο σύζυγος της Ελισάβετ και η μητέρα της Meghan, Doria Rangland, η οποία βρέθηκε στο πλευρό της κόρης της από πολύ νωρίς.

Οι άλλοι παππούδες και οι θείοι William και Kate έλειπαν σε δουλειές εκτός Λονδίνου και δεν παραβρέθηκαν σ αυτές τις πρώτες εκδηλώσεις.

Λίγες μέρες αργότερα, βέβαια, έγινε γνωστό ότι τελικά η... γνωριμία έγινε. Όμως έτσι... Τζούφια. Χωρίς μια επίσημη ανακοίνωση. Χωρίς μια φωτογραφία. Ούτε ένα ποστάρισμα για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας; Παράξενο μας φαίνεται. Εκτός κι αν περιμένουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους που έρχεται την Κυριακή για την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία.

Και πάλι, γεγονός παραμένει ότι η είδηση "επιβεβαιώθηκε" από τη βασιλική ανταποκρίτρια της DailyMail και όχι από το παλάτι.

Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Θα μπορούσε να σημαίνει από το απόλυτο "τίποτα" μέχρι κάτι "σκιώδες" στις σχέσεις ανάμεσα στην οικογένεια. Επιλέγουμε το πρώτο σενάριο και αναμένουμε τα επόμενα "ντοκουμέντα" που πλησιάζουν σίγουρα, λόγω της επικείμενης επετείου του royal ζεύγους.

Ζωή Κίττα