William και Kate: Η εμπλοκή τους σε σοβαρό τροχαίο και η δήλωση του παλατιού

19.06.2019
William και Kate: Η εμπλοκή τους σε σοβαρό τροχαίο και η δήλωση του παλατιού
Μία γυναίκα 83 ετών νοσηλεύεται σε σχετικά σοβαρή κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη πριν από δυο μέρες, την ώρα που ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge όδευαν προς το κάστρο του Windsor για τους εορτασμούς του Order of the Garter.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο αλλά και την έκθεση της τροχαίας, μία αστυνομική μοτοσυκλέτα που συμμετείχε στην "πομπή" των γαλαζοαίματων, παρέσευρε την 83χρονη Irene Mayor.

Λέγεται ότι η μηχανή κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα καθώς ελευθέρωνε τον δρόμο για να περάσει το όχημα των επισήμων. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι πληροφορίες θέλουν την Irene να "εκτοξεύεται" στον αέρα, ενώ η πτώση της στοίχησε μία σπασμένη λεκάνη, μεταξύ άλλων μικροτραυματισμών.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο ενώ οι royals ζήτησαν να ενημερώνονται διαρκώς για την εξέλιξη της υγείας της.

Το παλάτι του Kensington εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για το θέμα, όπου διαβάζουμε τα εξής:

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge λυπήθηκαν βαθύτατα μόλις ενημερώθηκαν για το ατύχημα που συνέβη τη Δευτέρα το απόγευμα. Στέλνουν τις θερμότερες ευχές στην Irene και την οικογένειά της και θα παραμείνουν σε επικοινωνία σε όλα τα στάδιο της ανάρρωσής της.

Όπως έγινε γνωστό από πηγές του παλατιού, ο William και η Kate σκοπεύουν να επισκεφτούν την Irene οι ίδιοι στο νοσοκομείο. Προς το παρόν της έχουν στείλει λουλούδια και κάποιος από τους έμπιστούς τους, έχει ήδη βρεθεί κοντά της, μεταφέροντας ότι η κατάστασή της είναι "σοβαρή αλλά σταθερή".

Περαστικά.

Με την αφορμή να θυμίσουμε το πρόσφατο σοβαρό ατύχημα που είχε ο παππούς του William, πρίγκιπας Φίλιππός, ο οποίος δεν έλεγε να αφήσει το τιμόνι παρά την προχωρημένη ηλικία του. Ευτυχώς, ούτε σε εκείνη την περίτπωση υπήρξαν θύματα.