Meghan και Harry: Το οριστικό "διαζύγιο" με την Kate και τον William και η κίνηση που ξάφνιασε

21.06.2019
Meghan και Harry: Το οριστικό "διαζύγιο" με την Kate και τον William και η κίνηση που ξάφνιασε
Λέγεται ότι η δούκισσα του Sussex είναι έξαλλη με τη συννυφάδα της και πήρε μια δραστική απόφαση.

Η είδηση ότι οι Sussexes και οι Cambridges θα έπαιρναν διαφορετικούς δρόμους "επαγγελματικά" ακουγόταν καιρό όμως τώρα έγινε πραγματικότητα. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν διακόψει τους δεσμούς με τo ίδρυμα της Kate Middleton και του πρίγκιπα William και μερίδα των βασιλικών ρεπόρτερ υποστηρίζει ότι "η βασιλική διαμάχη έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο της"

Οι σχέσεις έχουν γίνει τόσο έντονες μεταξύ των δύο ζευγαριών, που, λέγεται, ότι η πρώην ηθοποιός του Χόλιγουντ, Meghan Markle, έχει προσλάβει έναν επαγγελματία δημοσίων σχέσεων για να τη βοηθήσει να ανταγωνιστεί την «αντίπαλό» της, Kate, στα social media.

H πασίγνωστη ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων Lizzie Cundy ισχυρίζεται ότι η δούκισσα του Sussex έχει προσλάβει έναν επαγγελματία για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει την Kate Middleton, με κύριο στόχο να αποκτήσουν τόσο εκείνη όσο και ο Harry περισσότερους followers στο Instagram (συγκεκριμένα στο account @SussexRoyal) από το δούκα και τη δούκισσα του Cambridge.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο William και η Kate έχουν πολλούς περισσότερους followers στο @ KensingtonRoyal - με 9,3 εκατομμύρια followers να τους ακολουθούν - ενώ η Meghan και ο Harry έχουν περίπου 600 χιλιάδες λιγότερους. Αν, βέβαια, σκεφτεί κανείς ότι ο λογαριασμός των Sussexes μετρά μόλις λίγους μήνες "ζωής" τότε εύκολα βγάζει το συμπέρασμα ότι είναι θέμα χρόνου να περάσουν μπροστά. Εκείνη όμως, μάλλον βιάζεται.

Η Lizzie Cundy πήγε στην εκπομπή The Morning Show για να αποκαλύψει τα πάντα για τη βασιλική διαμάχη και είπε: «Επιτρέψτε μου να σας πω ότι η διαμάχη γίνεται όλο και πιο έντονη. Τόσο πολύ, που φαίνεται ότι η Meghan έχει καλέσει ειδικούς για τα social media. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Meghan είναι αρκετά δυσαρεστημένη που η Kate και ο William έχουν περισσότερους followers από αυτή και τον Harry».

Ω, αγαπημένη! Τι τραβάς και εσύ!

Νικολέτα Μακρή