H Meghan χορεύει με τον Archie και έχουμε νέο royal ρεκόρ στο Instagram [video]

26.09.2019
H Meghan χορεύει με τον Archie και έχουμε νέο royal ρεκόρ στο Instagram [video]
Η οικογένεια των Sussexes συνεχίζει την επίσημη περιοδεία στην Αφρική, όμως, σίγουρα ο σχεδόν 5 μηνών γιος του Harry και της Meghan "κλέβει" την παράσταση!

Η ημέρα χθες ήταν, χωρίς αμφιβολία, ήταν αφιερεμένη στον Master Archie ο οποίος εμφανίστηκε χαρούμενος και γελαστός στην αγκαλιά της μητέρας του, καθώς εκείνη και ο πατέρας του, πρίγκιπας Harry συνάντησαν τον αρχιεπίσκοπο Desmond Tutu και την κόρη του.

Ο τρισχαριτωμένος μικρούλης τους κέρδισε όλους με τα τσαλιμάκια και τα γέλια του ενώ έφτασε να χορέψει και στην αγκαλιά της μητέρας του.

Το βίντεο που μοιράστηκαν οι Sussexes μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram με τα highlights της χθεσινής μέρας, έχει ξεπεράσει τις 3,5 εκατομμύρια προβολές... Και συνεχίζει, καταγράφοντας ήδη ρεκόρ ως προς τη δημοτικότητα των αναρτήσεων σε όλους τους royal λογαρισμούς.

Ιδού το γιατί, λοιπόν...

Για την ιστορία, η royal φωτογραφία με τα περισσότερα Likes μέχρι σήμερα -3 εκατομμύρια, για την ακρίβεια- είναι εκείνη όπου η βασίλισσα Ελισάβετ γνωρίζει τον Archie, 2 ημέρες μετά τη γέννησή του. Ιδού: