Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο τρώει τις μπανάνες!

03.10.2019
Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο τρώει τις μπανάνες!
Ένας πρώην προσωπικός σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ αποκάλυψε τον περίεργο τρόπο που η μονάρχης τρώει τα φρούτα της και όντως είναι κάτι που σπάνια βλέπεις!

Σύμφωνα με τον σεφ Darren McGrady, η βασίλισσα θέλει να διατηρεί τη μεγαλοπρέπεια της κάθε φορά που είναι να φάει μια μπανάνα για αυτό ζητάει ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι για να αποφύγει «να μοιάζει με μαϊμού».

Ο Mc Grady εξήγησε: «Κρατώντας το πιρούνι, κόβεις το ένα άκρο της μπανάνας και στη συνέχεια το άλλο άκρο. Στη συνέχεια τη γυρίζεις με το μαχαίρι στο πλάι και κόβεις το εξωτερικό για να την ανοίξεις».

«Μόλις γίνει αυτό, κόβεις λίγο και το τρως».

Ο κ. McGrady, ο οποίος μαγείρευε για τη βασιλική οικογένεια από το 1982 έως το 1993, αποκάλυψε επίσης ότι, ενώ η βασίλισσα ακολουθεί πολύ αυστηρούς κανόνες γύρω από τις διατροφικές της επιλογές, η Αυτής Μεγαλειότητα δεν είναι λάτρης του φαγητού.

Σε αντίθεση, με τον πρίγκιπα Φίλιππο [φωτό κάτω] που «αγαπάει» το φαγητό και θα μπορούσε «να σταθεί και να μιλήσει για το φαγητό όλη την ημέρα».

Ενώ οι επιλογές των τροφίμων της είναι επιλεκτικές, η βασίλισσα είναι εξίσου απαιτητική για το καθαρισμό μετά το γεύμα, ειδικά όταν αναθέτει στα εγγόνια της και να βοηθήσουν.

Η βασίλισσα ανέκαθεν έπαιζε το παιχνίδι της ανάθεσης ρόλων στους Peter Phillips, Zara Tindall, πρίγκιπα William, πρίγκιπα Ηarry, πριγκίπισσα Βeatrice, πριγκίπισσα Eugenie, λαίδη Louise Windsor και James Viscount Severn, με τους οποίους πάντα πέρναγε καλά όταν επισκέπτονταν το παλάτι.

Διάβασε και αυτό: Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκαλύπτει το αγαπημένο του φαγητό -Και είναι ελληνικό!

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του 2016 στην Daily Express, η ξαδέρφη της βασίλισσας, η κυρία Elizabeth Anson, αποκάλυψε ότι εκτός από την φοβερή της φοβία ότι πολλά από τα εγγόνια της έμοιαζαν να στερούνται την τέχνη της συζήτησης, ομολόγησε επίσης ότι συχνά βοηθούν το προσωπικό του Παλατιού.

«Υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει επειδή πάντα σηκώνονται και ξανακάθονται στο τραπέζι και βοηθούν βάζοντας για παράδειγμα πιάτα και ποτήρια στο πλυντήριο πιάτων ή ό, τι κι αν κάνουν» είπε στο δημοσίευμα, προσθέτοντας «δεν έχει το Παλάτι αρκετό προσωπικό».

Ας γελάσουμε τώρα! Καιρός ήταν..

Ν. Μ .