Kate και William: Τι κάνουν κάθε μέρα για τα παιδιά τους από το Πακιστάν, όπου βρίσκονται

17.10.2019
Kate και William: Τι κάνουν κάθε μέρα για τα παιδιά τους από το Πακιστάν, όπου βρίσκονται
Ο πρίγκιπας William και η δούκισσα Κate βρίσκονται στο Πακιστάν όπου πραγματοποιούν πενθήμερη επίσημη επίσκεψη και, όπως όλοι οι γονείς, έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να επικοινωνούν με τα παιδιά τους ενώ θα έλειπαν από κοντά τους. Ιδού τι έκαναν λοιπόν:

«Ο William και η Κate κάθε μέρα τηλεφωνούν στα παιδιά προτού πάνε για ύπνο» αναφέρει μια πηγή στην εφημερίδα Weekly. Και δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς γιατί: Οι ρουτίνες του ύπνου είναι συχνά η περίοδος όπου δένονται τα παιδιά με τους γονείς, καθιστώντας την απουσία την μαμάς και του μπαμπά ακόμα πιο αισθητή από ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και οι βασιλικές οικογένειες δεν αποτελούν εξαίρεση.

Αλλά υπάρχει και ένας ακόμα τρόπος για να γίνει η κατάσταση πιο εύκολη. Ποιος είναι αυτός; Μια επίσκεψη από τη γιαγιά!

Διάβασε επίσης: Kate και William: 13 φορές που έδειξαν δημόσια τον έρωτά τους [photos]

Σε αντίθεση με τα βασιλικά παιδιά του παρελθόντος, που συναναστρέφονταν σχεδόν αποκλειστικά με νταντάδες, οι πρίγκιπες George και Louise και η πριγκίπισσα Charlotte συνηθίζουν να ασχολούνται με περισσότερο "κανονικές" παιδικές δραστηριότητες, όπως το να παρακολουθήσουν τα μαθήματα στο σχολείο, να βλέπουν τακτικά τους γονείς τους και να έχουν τους παππούδες τους για... baby sitting. Σε αυτή την περίπτωση είναι η Carole Middleton, η μαμά της Kate, που θα πάει για λίγες μέρες για να μείνει με τα παιδιά.

«Η Carole έχει έναν εξαιρετικά στενό δεσμό με τον George την Charlotte, τον Louis και τον Arthur, τον γιo της Pippa Midleton. Τα παιδιά την λατρεύουν », λέει η ίδια πηγή στην εφημερίδα. Η πηγή συμπλήρωσε επίσης ότι αν τα παιδιά δεν είχαν το σχολείο, θα ήταν με τους παππούδες Middleton όλη την ώρα στην εξοχή.

Παρόλο που πιθανότατα δεν θα μάθουμε τι λένε ο δούκας και η δούκισσα με τα παιδιά τους στα τηλεφωνήματα τους, μπορούμε να φανταστούμε ένα πράγμα που είναι κοινό για όλους τους γονείς που ταξιδεύoυν: «Τι θα μου φέρετε»; ρωτάνε τα παιδιά. Δεδομένου ότι το βασιλικό ζευγάρι θα συναντηθεί με αρχηγούς κρατών και θα έχει ένα φουλ πρόγραμμα στο Πακιστάν, ίσως θα ήταν καλύτερα να τους αγοράσει από ένα μπλουζάκι στο αεροδρόμιο. Λέμε τώρα….