Η Meghan "λυγίζει" on camera: «Λίγοι άνθρωποι με ρώτησαν αν είμαι καλά» [video]

21.10.2019
Η Meghan "λυγίζει" on camera: «Λίγοι άνθρωποι με ρώτησαν αν είμαι καλά» [video]
Η δούκισσα του Sussex μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τότε που είναι στα φώτα της δημοσιότητας. Βλέπουμε τη Meghan, σε ένα τρέιλερ ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε με αφορμή την πρόσφατη περιοδεία του ζευγαριού στη Νότια Αφρική, να παραδέχεται δημόσια ότι πιέζεται πολύ, ιδιαίτερα από τότε που έγινε μητέρα.

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο παρουσιάζεται από τον κεντρικό παρουσιαστή του ITV News, Tom Bradby, επικεντρώθηκε αρχικά στο έργο που έκανε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της περιοδείας, αλλά, όπως λέει, «υπήρχε μια άλλη ιστορία σε αυτό το φιλμ».

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Meghan κατέθεσε αγωγή εναντίον της Mail οn Sunday επειδή δημοσίευσε μια ιδιωτική επιστολή που είχε γράψει στον πατέρα της. Αυτή η ανακοίνωση συνοδευόταν από μια συναισθηματικά φορτισμένη δήλωση του Harry, όπου χαρακτηρίζει την μεταχείριση της γυναίκας του ως «κακόβουλη».

Στο ντοκιμαντέρ, που κυκλοφόρησε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, η Meghan, για πρώτη φορά, εκφράζει δημοσίως το πόσο πολύ την έχει επηρεάσει αυτή η αρνητική πίεση του Τύπου.

Οποιαδήποτε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη και έτσι αυτό είναι ήδη απαιτητικό και έπειτα όταν έχεις ένα νεογέννητο, ειδικά ως γυναίκα, είναι ακόμα πιο απαιτητικό. Οπότε προσθέτεις αυτό στην κορυφή της προσπάθειας να είσαι μια νέα μαμά ή της προσπάθειας να είσαι νιόπαντρη ...

Στη συνέχεια, η Meghan ευχαρίστησε τον Bradby που ενδιαφέρθηκε για εκείνη, κάτι που λίγοι άνθρωποι έχουν κάνει.

Και, επίσης, σας ευχαριστώ που με ρωτήσατε, γιατί πολλοί άνθρωποι δεν με ρώτησαν αν είμαι καλά, αλλά είναι πολύ αληθινό να ψάχνεις πίσω από το προσκήνιο.

«Και η απάντηση είναι, θα ήταν δίκαιο να πούμε, ότι δεν είναι πραγματικά ΟΚ;», ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Ναι», απάντησε η Meghan, κάπως... ταραγμένη!

Το ντοκιμαντέρ ονομάζεται «Harry and Meghan: An African Journey» και μπορείς να παρακολουθήσεις το απόσπασμα εδώ.