Ρώτησαν τον Harry για τη σχέση του με τον William και εκείνος απάντησε πρώτη φορά ανοιχτά [video]

21.10.2019
Ρώτησαν τον Harry για τη σχέση του με τον William και εκείνος απάντησε πρώτη φορά ανοιχτά [video]
Οι φήμες για ρήγμα στις σχέσεις μεταξύ των δύο αδελφών ακούγονται καιρό τώρα, αλλά είναι η πρώτη φορά που ένας από τους δύο απαντά σε σχετική ερώτηση. Και όχι, ο μικρός πρίγκιπας δεν τις διέψευσε!

Οι πρίγκιπες William και Harry υπήρξαν ανέκαθεν ιδιαίτερα δεμένοι. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η μητέρα τους όσο ζούσε, αλλά και ο άδικος χαμός της το 1997.

Η σχέση αυτή δεν ταράχτηκε ακόμη και όταν στη ζωή του "μεγάλου" μπήκε και επίσημα η Kate, με την οποία ο "μικρός" έδειχνε να έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό.

Οι τρεις τους υπήρξαν αχώριστοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέχρι που προέκυψε η Meghan και ο Harry αποφάσισε να τραβήξει τον δικό του δρόμο, που, ξαφνικά διαχωρίστηκε από τον κοινό που "τραβούσαν" μέχρι εκείνη τη στιγμή με τα royal αδέλφια του.

Τώρα αν έφταιξε σε κάτι η Meghan, αν, όντως, όπως λέγεται, ήταν εκείνη ο λόγος για τον οποίο "χώρισε" το royal τρίο, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε 100%. Τα χρονικά δεδομένα των εξελίξεων όμως ταυτίζονται. Και αυτό καταγράφουμε.

Μπορεί κύκλοι του παλατιού να έχουν διαψεύσει επανειλημμένα τις φήμες που θέλουν τους πάλαι ποτέ αγαπημένους "Fabulous Royal Four" "στα μαχαίρια", όμως σε αυτή την πρόσφατη συνέντευξη, ο πρίγκιπας Harry δεν μπήκε καν στον κόπο!

Στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ του ITV που γυρίστηκε με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι των Sussexes στην Αφρική ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Harry ανοιχτά κατά πόσο αληθεύουν οι φήμες περί ρήξης μεταξύ του ίδιου και του αδελφού του.

Στην αρχή ο Harry γέλασε, αλλά συνέχισε κάπως έτσι, προσπαθώντας στο τέλος να ηρεμήσει κάπως τα πράγματα, χωρίς να διαψεύδει, όμως, κατηγορηματικά τις φήμες.

Είναι μέρος αυτού του ρόλου, μέρος αυτής της δουλειάς και με δεδομένο το ότι η οικογένεια αυτή βρίσκεται διακρώς υπό πίεση, δε χωρά αμφιβολία ότι συμβαίνουν διάφορα. Κοιτάξτε όμως, είμαστε αδέλφια, θα είμαστε πάντα αδέλφια. Βρισκόμαστε σίγουρα σε διαφορετικούς δρόμους αυτή την εποχή αλλά εγώ θα είμαι πάντα εδώ για εκείνον, όπως ξέρω, ότι κι εκείνος θα είναι πάντα εδώ για μένα. Δεν βλεπόμαστε πια τόσο συχνά όσο βρισκόμασταν γιατί είμααστε πολύ απασχολημένοι αλλά τον αγαπώ βαθύτατα και η πλειοψηφία των όσων λέγονται δημιουργείται από το πουθενά. Όπως όλα τα αδέλφια έχουμε καλές μέρες και κακές μέρες

Ιδού και το απόσπασμα:

Για την ανάγκες του ντοκιμαντέρ του με τίτλο "Harry & Meghan: An African Journey", ο δημοσιογράφος Tom Bradby μίλησε και με τη Meghan η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει ούτε τη συγκίνησή της, ούτε τα δάκρυά της.